пʼятниця, 10 травня 2013 05:00

Лепс стане продюсером Тіни Кароль

Кажуть, що російський співак 50-річний Григорій Лепс може стати продюсером співачки 28-річної Тіни Кароль. Свого попереднього продюсера й чоловіка 32-річного Євгена Огіра вона поховала 30 квітня. Він помер від раку шлунка.

— Григорий и Тина дружат несколько лет. Он постоянно следит за её творческими шагами. В прошлом году на музыкальном фестивале "Крыммюзикфест" в августе он с большим интересом слушал её песни и просматривал ротации. Предлагал продвигать Тину как артиста в России. Лепс давно ищет талантливую певицу для этого. Тина Кароль подходит идеально, — розповідають в оточенні Лепса. — Мало того, Григорій добре знав із самого початку, що Женя має проблеми зі здоров'ям. Навіть запропонував подружжю знайти хороших спеціалістів, але в них були свої. Останній раз вони бачилися під час сольного концерту в Києві в березні цього року. Зараз в Тіни важкий період, ми з нею вже говорили по телефону, тому всі питання із продюсування обговорюватимуться в червні.

— З допомогою такого потужного артиста, як Лепс, Тіна вийде на російський ринок, — каже один із продюсерів українського шоу-бізнесу. Просить не називати його. — Так само, як Кіркоров допоміг Ані Лорак пробитися в Росії. Без його допомоги цього ніколи не сталося б. Але, на жаль, навіть попри ту ситуацію із Женею, це все рівно будуть бізнес-розрахунки. Хоча на репертуар Тіни Лепс, як поп-рок-виконавець, не впливатиме. У неї є свої потужні хіти — "Ноченька", "Люблю его", які будуть там досить успішні.

Два роки тому Лепс заснував продюсерський центр в Москві. Цьогоріч планує завершити будівництво його офісу в Підмосков'ї площею 3 тис. квадратів. Нині розкручує артистів із талант-шоу. Це Ніко Неман із Сочі та полтавчанин Артем Лоїк. Останній є фіналістом одного із сезонів шоу "Україна має талант". Продюсера Лепс не має. Просуває себе сам.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Лепс стане продюсером Тіни Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути