пʼятниця, 12 серпня 2011 06:15

Кіркоров подарував Ротару 30 букетів

У кримському селищі Орловка під Севастополем три дні тривав музичний фестиваль "Золотий грамофон. Україна". Його відвідали півтори тисячі глядачів. Присвятили 15-річчю "Русского радио".

За 2 год. до початку концерту над сценою піднімаються хмари диму. Організатори викликають пожежників. Загорівся порожній вагончик за сценою. Пожежні приїжджають за 10 хв. Гасять вогонь піною.

— Якби вітер дув у бік сцени, усе згоріло б, — каже один із них. — Мене здивувала поведінка організаторів. Більшість знімали пожежу на мобільні, інші — переносили апаратуру подалі від вогню. Лише один додумався подзвонити пожежникам.

О 19.00 територію бази відпочинку "Золотий берег" оточує охорона. Сцену огороджують металевою сіткою. Крізь неї люди перелазять подивитися на артистів.

— І чого за квиток платити, коли безкоштовно все можна побачити, — 25-річна киянка Юлія морем переходить до відгородженого майданчика. Вона відпочиває в Орловці у сусідньому пансіонаті. — Мені мама два квитки по 150 гривень подарувала. То ми з подружкою їх біля входу по 200 продали. За них краще в барі посидимо.

Двоє чоловіків у чорних костюмах стелять червону доріжку. Її взяли напрокат у столичному палаці "Україна". За 3-денну оренду заплатили 600 грн.

Артисти починають з'їжджатися за 2 год. Першими прибувають учасники проекту "Фабрика зірок" Стас Шурінс, Олексій Матіас, Дмитро Каднай і брати Борисенки. За ними сходами піднімається російський співак 42-річний Авраам Руссо. Від нього пахне парфумами "Фаренгейт 32" торгової марки "Кензо".

— Люблю Крим за його природу і хороших людей, — каже Авраам Руссо. — Хотів відпочити й покупатися в морі, та зараз я і відпочинок — несумісні поняття. Тут пробуду один день — увечері повертаюся до Москви. Буватиму в Україні частіше, коли відкрию тут свій ресторан вірменської кухні. Про це почав мріяти ще в дитинстві. Хотів зробити це ще в Москві, та довелося починати в Америці. Три роки тому в Нью-Йорку разом із дружиною відкрили ресторан "Хавен". У перший день подарував їй діамантове кольє за 130 тисяч доларів.

Російський співак 44-річний Філіп Кіркоров приїхав на третій день фестивалю. На концерт запізнився на 3 год.

— Годину тому давав концерт в Ялті, — пояснює. — Сюди їхав у супроводі п'яти міліцейських машин із мигалками.

Кіркоров поправляє лацкани білого піджака. Він схуд. Лише на підборідді є складка жиру.

— Два місяці сиджу на дієті. За цей час скинув 10 кілограмів. Я не їм після шостої вечора і повністю відмовився від своєї улюбленої газованої води.

За вечір Кіркоров змінив кілька нарядів: позував перед камерами в яскраво-рожевому костюмі, у шортах і в балахоні.

— Вже 10 років мене постійно переслідує бажання купити якусь обновку, — говорить співак. — Кожен похід до магазину обходиться приблизно у 100 тисяч євро. За всі ці роки речей назбиралося так багато, що я навіть думав про відкриття комісійного магазину або музею секонд-хенду. Минулого місяця купив собі двокімнатну квартиру для одягу. Поставив 34 шафи. Був на показі "Дольче і Ґаббана" на Міланському тижні моди. Мені страшенно сподобалася колекція. Після показу замовив собі її всю. Заплатив 150 тисяч євро. Торік у цих же дизайнерів замовив чотири пальта по 250 тисяч євро кожне.

Філіп Кіркоров виконує шість пісень. Присвячує їх Аллі Пугачовій, Крістіні Орбакайте та Софії Ротару. Йому дарують зо 30 букетів.

— Усі ці квіти відвезу в Ялту й подарую Софії Ротару, у неї сьогодні день народження, — каже Кіркоров і йде зі сцени.

Майже всім артистам вручили статуетки "Золотий грамофон". Нагороди робили в Києві. Підставку виготовили з мармуру, верхню частину з металу з низькопробною позолотою. Вручали їх за пісні, що найдовше протрималися у хіт-параді "Русского радио".

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров подарував Ротару 30 букетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути