четвер, 22 вересня 2011 07:00

"Джаз Коктебель" закривали на нудистському пляжі
5

Рівнянка Тетяна (ліворуч) зі своєю подругою танцюють на закритті фестивалю ”Джаз Коктебель” на нудистському пляжі Юнге у кримському місті Коктебель
Фото: фото: Тетяна Іваночко

18 вересня у кримському місті Коктебель закривали музичний фестиваль "Джаз Коктебель".

Опівдні біля сцени "Ну джаз" зібралися півтисячі слухачів. Її встановили на нудистському пляжі Юнге. Голими засмагають із півсотні, решта в купальниках та плавках. Біля сцени дві дівчини без бюстгальтерів танцюють, узявшись за руки. Їх обступили чоловіки, не зводять очей. Одна соромиться й одягається. 24-річна Тетяна з Рівного стає навколішки й трусить плечима. Має дві товсті коси за пояс.

— На роботу, зрозуміло, топлес не бігаю, але загоряти оголеною звикла, — каже Тетяна. Працює менеджером. — Років так зо п'ять. Дуже важко змусити себе вдягнути купальник. На Світязі загоряла вдягнена. Топлес там ніхто не ходить. На мене дивилися як на дивачку. Думають, якщо дівчина гола загоряє — то бери й веди.

На фестивалі їздить сама. Знаходить друзів на місці.

— Торік на "Джаз Коктебелі" на останню ніч не вистачило грошей. Думала, буду ночувати на вулиці біля моря. А тут така компанія зібралась у кафешці: білоруська поетеса, московський співак, батюшка і вчитель серфінгу. Весело провели ніч.

Торік ходила на Караул-Оба до джерела Святої Анастасії.

— Іду через ліс. Підходить старший чоловік: дівчино, давайте йти разом. Ну ладно, думаю. За півгодини присіли відпочити. Розповідає про свої студентські роки, а тим часом хльоп мене за груди. І то я тоді вдягнена була. Почав виламувати руки, зняв із себе штани. Мій колишній хлопець — альпініст. Часто бавилися з ним, тому викручуватися я вмію. Втекла.

До Тетяни підходить чоловік років 25 у барвистому капелюсі. Просить розписатися на листівці.

— От сучка, с такими сиськами родилась, — каже висока кучерява смаглявка. Їсть креветок і запиває їх пивом. — Невеликі й акуратні. Не те що в мене, бідони.

Біля води лежить 33-річна Олена Чорна з Алушти. У мереживних трусах, білій кепці. Біля неї погризена біла хлібина. У роті один передній зуб. Груди обвислі.

— Люблю загоряти гола. Соромитися варто тим, кому показати нічого. І на чоловіків голих подобається дивитися, — говорить і закурює. Мізинець правиці не згинається. — Рік тому в аварію потрапила. Напідпитку сіла за кермо й вилетіла на встрєчну. Руку пошкодила й обличчя. З роботи витурили після того. У барі офіціанткою працювала. Тепер можемо з чоловіком їздити куди й коли хочем. Тільки як він грошей наколимить, бо постійно не маємо. Того й дітей не заводимо, бо не знаємо, чи буде чим їх завтра годувати.

У суцільному купальнику і крислатому солом'яному капелюсі сидить руда Любов Арменівна, 67 років. Брови наведені чорним олівцем.

— Хотіла би я оце так спокійно голяка побігати, — каже. — Та боюся, сміятися будуть зі старої баби. Хоча я добре збереглася. Того року оно мала коханця на 12 років молодшого. Казав, що такої пристрасної за все життя не мав. Погуляли з ним пару місяців і розбіглись. Я тільки свого чоловіка по-справжньому кохала. 37 років удовую. Був моряк, але його корабель затонув. Вірю, що він живий. Утратив пам'ять і не може додому вернутися.

 

До Криму їхали автостопом із Сахаліну

"Джаз Коктебель" проводили вдев'яте. На ньому працювали три сцени — велика "Ну Джаз", мала "Волошинська" та відкрита, на яку без квитків міг потрапити кожен охочий.

На "Ну джаз" виступили гурт "Акваріум", співаки Аліна Орлова, Олег Скрипка, Карл Фрієрсон. Останній обідав у ресторані "Крим". Пив коньяк та пиво. Власник закладу пригощав його фірмовою бараниною.

— Дуже люблю Коктебель і коньяк із такою ж назвою. Коли приїжджаю до Москви, прошу, щоби подавали такий. На жаль, там його немає, — говорить Фрієрсон.

За чотири дні захід відвідали 20 тис. людей. Найбільше слухачів приїхали з Києва. Були туристи з Білорусі, Росії та Молдови. Одна дівчина дісталася автостопом із далекосхідного Сахаліну.

Квитки коштували від 75 грн.

 

 

Зараз ви читаєте новину «"Джаз Коктебель" закривали на нудистському пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути