вівторок, 27 вересня 2016 06:50

Джамала відмовляється виходити заміж

Автор: ФОТО З САЙТА www.tabloid.pravda.com.ua
  Співачка Джамала три роки зустрічається з Сеїтом-Бекіром Сулеймановим
Співачка Джамала три роки зустрічається з Сеїтом-Бекіром Сулеймановим

33-річна співачка Джамала досі не погоджується одружуватися з Сеїтом-Бекіром Сулеймановим, 25 років. Прийняла обручку, але просить почекати.

— Він не раз пропонував руку й серце. Поки що віджартовуюся. Спочатку чекала цих слів. Та він не поспішав кликати заміж. Потім ­дозрів. А я сказала: "Тепер чекай, коли я знову захочу", — каже Джамала.

Пара познайомилися на вечірці у друзів. Зустрічаються три роки. Про їхні стосунки знали найближчі. Публіці Джамала показала Сеїта-Бекіра 22 вересня. Разом прийшли до столичного кінотеатру на Мангеттенський фестиваль короткометражних фільмів.

Сулейманов народився в Сімферополі. Закінчив Київський національний університет ім. Шевченка за фахом "медична фізика" та Київську школу економіки. Супроводжував Джамалу в Стокгольмі на пісенному конкурсі Євробачення, де вона взяла першість.

До зустрічі з Сеїтом-Бекіром Джамала зустрічалася з іншим чоловіком. Його ім'я не розголошує.

— Ми разом навчалися в консерваторії. Після навчання мене запросили до опери в Швейцарію. Але він сказав: "Ти ж розумієш, це кінець нашим стосункам. Я не хочу втрачати тебе". Відмовилася від Швейцарії. Але в нас все одно не склалося, — продовжує.

Джамала живе у столиці. Нещодавно мер Віталій Кличко вручив їй ключі від трикімнатної квартири. Батьки — у Криму. Має старшу сестру Евеліну.

Зараз ви читаєте новину «Джамала відмовляється виходити заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути