вівторок, 07 грудня 2010 04:30

Дружина Януковича півроку годувала сина груддю

4 грудня в Донецьку завершився VI міжпарламентський турнір із більярду. Його провів клуб колишніх і нинiшніх депутатів "Парламент". 29-річний нардеп-"регіонал" Віктор Янукович-молодший очолив команду "Молоді регіони".

Перед початком турніру президент "Парламенту" Микола Байрак приймає Януковича в дійсні члени парламентського клубу.

— Виктор Викторович вдумчивый, очень скоординированный молодой человек, без лишнего пафоса, — каже 47-рiчний Микола Байрак. — Два роки тому перемiг в особистій першості з більярду.

Віктор Янукович у джинсах і чорній футболці. На грудях напис "Молодые регионы", на спині виведено: "Молодежь объединяет Украину". Грає києм, якому 15 років.

— Я займаюся більярдом із 12 років. Брав уроки у відомого професіонала Гарі Островського, — каже. — Не раз за більярдним столом змагалися з батьком. Але це було дуже давно.

Із сином президента змагається киянин 42-річний Костянтин Комісаров, співзасновник компанії "Камчатська Губернія", що торгує червоною ікрою "Губернатор Камчатки". Першу партію суперник виграє. Другу і третю програє, останню — з рахунком 7:0. За кожну виграну партію отримує банку червоної ікри.

— У мене волі до перемоги не вистачає надовго, — каже Комісаров. — А у Віктора Вікторовича є декілька висококласних ударів. Відчувається, що він любить вигравати. Виграючи, стає добродушніший.

На другий поверх більярдного клубу "Максі" піднімається невістка президента 24-рiчна Ольга. Вона в затемнених окулярах, нігті покриті чорним лаком.

Янукович махає їй рукою. Після закінчення партії цілує в щоку:

— Зараз граю в більярд нечасто, раз на місяць. Більярдного столу вдома в нас немає. Ми більше граємо в шашки, нарди. Я постійно виграю. Доки мотаюся між Донецьком та Києвом, Ольга сидить із малим. У вільний час ходить у спортзал, — розказує Віктор.

Ольга каже, що залишила сина Іллю з бабусею.

— Півроку годувала його груддю, доки було молоко. Але про це, напевно, не варто писати.

— Чому? Про це можна написати, бо це дуже важливо, — говорить Віктор Янукович. — Це дає імунітет дитині.

Кажуть, родина на Новий рік чекатиме в гості Віктора Януковича-старшого.

— Іллюша частіше бачить дідуся по телевізору. На Новий рік хочемо зібратися всією великою родиною. Поставимо штучну ялинку, я її сама наряжу. Не люблю, коли після свят живу ялинку викидають на смітник, — розповідає Ольга.

— Жива в нас у дворі росте. Навіть декілька, — додає Віктор.

У турнірі взяли участь 11 команд. Виграли більярдисти Луганської облради. Команда Віктора Януковича до складу призерів не потрапила.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Януковича півроку годувала сина груддю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути