середа, 05 грудня 2012 00:45

Донька стоматолога перемогла на "Міс Львів"

Автор: Фото: Павло Паламарчук
  На конкурсі краси ”Міс Львів” в Оперному театрі перемогла Корнелія Готра. Вона родом з міста Виноградів на Закарпатті, навчається на стоматолога у Львівському медичному університеті імені Данила Галицького. Першою віце-міс стала Маріне Агабабова (ліворуч). Друга віце-міс — Яна Зельман (праворуч)
На конкурсі краси ”Міс Львів” в Оперному театрі перемогла Корнелія Готра. Вона родом з міста Виноградів на Закарпатті, навчається на стоматолога у Львівському медичному університеті імені Данила Галицького. Першою віце-міс стала Маріне Агабабова (ліворуч). Друга віце-міс — Яна Зельман (праворуч)

— Чув, що всі призи поділені заздалегідь. За перемогу нібито дівчина віддала 20 тисяч доларів. Друге місце коштує 5 тисяч. Хто не заплатив, не пройде до фіналу, — розповідає перед початком конкурсу "Міс Львів" чоловік із кола організаторів. Просить не писати його імені.

Найкрасивішу львів'янку визначають 29 листопада в Оперному театрі. Заявки подали понад 200 дівчат, із них відібрали 14.

Охоронці з металошукачами оглядають деяких відвідувачів. Дійство починається із запізненням на 20 хв. На сцені встановлений 3-метровий чорний подіум. Конкурсантки виходять у балетних пачках, взуті у туфлі на високих підборах. Одна спотикається.

— Да эта двенадцатая вовсе ходить не умеет. Как ее на сцену-то выпустили? — перешіптуються глядачки.

— Найстрашніше було, коли із двох сотень відбирали 150, 100, 50, 25 і врешті 14, — розказує у гримерці учасниця конкурсу 20-річна Анна Наварійська. — Просто казали номер дівчини, вона виходила наперед, а їй: "Вибачте, до побачення". Мені на цих етапах відбору порадили схуднути на 5 кіло. Якби не погодилася, теж би сказали "прощавай". Я схудла. До п'ятої вечора їла всього потроху, крім солодощів, а після того пила лише кефір. Плюс тричі на тиждень по 1,5 години займалася в тренажерці та ходила на фітнес.

Анна має зріст 173 см, важить 53 кг. Її параметри 89-54-90.

— У четвер перед конкурсом прокинулася о дев'ятій. Замість сніданку випила чаю, зібрала білизну чорного та білого кольорів, панчохи та поїхала на 12.30 в Оперний театр. Найважче було перебороти свою сором'язливість перед великим залом. Це в мене ще зі школи. Я колись навіть брехала, що вірша не вивчила, аби тільки не ставати перед класом і не розказувати його. Коли вийшла в купальнику, самооцінка піднялася. На мене і раніше звертали увагу хлопці, а тепер я ще й чую: "О, це та дівчина, яка брала участь у "Міс Львів". Пропонують поїхати працювати моделлю в Китай і Сингапур. Дівчата розказували, що там хоч і важко, бо спати вдається 3-4 години на добу, зате можна заробити 4 тисячі доларів на місяць. І я поїхала б, але батьки не пускають. Вони кажуть, що це несерйозно і я маю бути екологом, щоб рятувати світ. У батька бізнес, а мама економіст. Я не із золотої молоді Львова, бо власного авта не маю. Хлопця — теж. Востаннє серйозні стосунки були два роки тому.

— Так, у Китаї можна непогано заробити, але звання "місок" там не грають жодної ролі, — розповідає 21-річна Маріанна Жукова. — Конкурс краси — це як трамплін у модельний бізнес і не більше. Я модель і думала, що з чотирирічним досвідом роботи буде легко змагатися. Але й мене довго вчили ходити. На подіумі треба нести одяг, і обличчя моделі має бути кірпічем. А на конкурсі треба постійно всміхатися й виражати свої емоції.

Запитую в Маріанни, чи можна було перше місце у змаганні купити за $20 тис.

— Корона не продається, бо репутація заходу набагато дорожча. Не думаю, що в переможниці Корнелії були такі гроші.

Із 14 конкурсанток до фіналу проходить половина. Корону вручають чорнявій 21-річній Корнелії Готрі. Вона з міста Виноградів на Закарпатті, навчається на стоматолога у Львівському медичному університеті ім. Данила Галицького. Її батько теж стоматолог, а мати педіатр. Розповісти, скільки витратила на участь, відмовляється. Розвертається і прямує до гримерки. Наступного року представлятиме Львів на конкурсі краси "Міс Україна" у Києві.

Кар'єру треба починати в Китаї

— Дівчата йдуть на конкурс краси, щоб реалізувати свої амбіції. Хтось хоче знайти собі багатого чоловіка, хтось — збудувати успішну модельну кар'єру. А третім цікава участь у конкурсі на всесвітньому рівні, — розказує Анна Філімонова, директорка конкурсу "Міс Україна-Всесвіт". — Мені подобається працювати з останніми. Бо вони слухняні, виконують усе, про що їх попросять, і працьовиті. Віддають всю себе, як Олеся Стефанко. Вона поїхала на "Міс Всесвіт" до Бразилії. Хоч як важко було через виснажливий графік, вона витримала. Їй сказала директор конкурсу Саша Ніколаєнко встати о шостій ранку і першою прийти на візаж, вона вставала і йшла. Декому вдається під час заходу підчепити багатого чоловіка. Але найчастіше дівчата роблять модельну кар'єру. Спочатку всім пропонують Китай або Сингапур. Це чудовий старт, бо там можна набути досвіду. Звідти легше потрапити на міланський чи паризький Тиждень моди.

 

Зараз ви читаєте новину «Донька стоматолога перемогла на "Міс Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути