вівторок, 05 липня 2016 06:20

Дмитро Шепелєв написав листа покійній дружині

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.peopletalk.ru
  Телеведучий Дмитро Шепелєв і співачка Жанна Фріске жили у цивільному шлюбі три роки. Артистки не стало 15 червня торік
Телеведучий Дмитро Шепелєв і співачка Жанна Фріске жили у цивільному шлюбі три роки. Артистки не стало 15 червня торік

12 років тому в інтернеті виникли соціальні мережі – спільноти для обміну інформацією. Нині "Фейсбуком" користуються 1,5 млрд людей у світі, "ВКонтакте" – 314,7 млн. Значна кількість людей проводять у соцмережах від 20 хв до 9 год на добу. Читають і пишуть повідомлення, виставляють фото, шукають роботу, розваги, коханих, друзів і родичів, просувають власний бізнес. Пропонуємо найцікавіші, на наш погляд, дописи за червень

"Минув рік. Стихли біль, розгубленість, страх, злість. Я знайшов сили відштовхнутися. Залишив дно далеко під собою. Почав ставити собі питання про майбутнє, будувати плани. Задумався про те, чого хочу", — написав телеведучий 33-річний Дмитро ШЕПЕЛЄВ у "Фейсбуку".

15 червня минув рік, як він овдовів. Його цивільна дружина російська співачка 41-річна Жанна Фріске померла від раку мозку. Листа адресував їй.

"Я більше не живу минулим. Іноді, в найнесподіваніші моменти розумію, як мені не вистачає тебе, — пише Шепелєв. — Як шкода, що зараз тебе немає поруч. Я розповідаю про тебе синові, а він уважно слухає. Він знає твій голос, знає твоє обличчя і усмішку. А я впізнаю в ньому тебе — у дрібницях, у повороті голови, в кінчиках пальців, усмішці. І твердо знаю, що любов жива без присутності. Вона просто є".

У подружжя є син Платон, 3 роки. За нього та майно співачки протягом року судилися з Шепелєвим батьки покійної. 64-річний Володимир Фріске вимагав, аби Шепелєв пройшов ДНК-тест на підтвердження його батьківства.

Жанна не залишила заповіту. За рішенням суду, її двокімнатна квартира перейде у власність батька. Дмитрові дістався дім за містом на 400 "квадратів". Його пара придбала незадовго до смерті співачки.

— Усі позови до Дмитра відкликані, — каже 39-річний Олександр Карабанов, адвокат родини Фріске. — Ми визнаємо батьківство Дмитра Шепелєва. Батьки відписали частину своєї спадщини онукові Платону. До 20-річчя сина Дмитро Шепелєв буде його опікуном та розпоряджатиметься коштами.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Шепелєв написав листа покійній дружині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути