вівторок, 23 серпня 2016 07:25

Аїда Ніколайчук виходить заміж за 22-річного білоруса

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.instagram.com
  Співачка Аїда Ніколайчук два роки зустрічалася з мотогонщиком Микитою Подільським. Він на 12 років молодший
Співачка Аїда Ніколайчук два роки зустрічалася з мотогонщиком Микитою Подільським. Він на 12 років молодший

Одеська співачка 34-річна Аїда НІКОЛАЙЧУК заручилася. Її обранцем став білоруський мотогонщик Микита ПОДІЛЬСЬКИЙ, 22 роки. Пара зустрічалася два роки.

— Мы оба любим мотоциклы. Я с 12 лет гоняю на скутере и мотоцикле. Во время соревнований на киевском стадионе "Чайка" он сказал, что ему нравится мой голос. На этом связь оборвалась. Встречаться начали через полгода, — згадує Аїда. — Я люблю його. Уміє визнавати свої помилки. Виправляється. Головне — поважає мене й мою роботу.

Різниця у віці, в першу чергу, відчувається через музику. У нас різні смаки. Дещо слухаємо разом. А є його музика, якої не розумію.

Микита Подільський живе в Москві. Є майстром із виконання трюків на мотоциклі.

Для Аїди це буде другий шлюб. Від першого чоловіка Павла Ніколайчука має сина 13-річного Максима. Виховує його сама. З колишнім чоловіком — у дружніх стосунках. Після розлучення його прізвище залишила собі.

— Максим прийняв Микиту, хоча за два роки всякого було. Останнім часом вони — нерозлийвода. Куди Микита, туди й він.

Весілля планують відгуляти до кінця року. Поки Аїда Ніколайчук готується до сольного концерту у столиці. Вона є переможницею пісенного талант-шоу "Х-­фактор".

100 мільйонів доларів правив за будинок вечірок у Лос-Анджелесі власник чоловічого журналу "Плейбой" Г'ю Гефнер, 90 років. Його придбав американський мільйонер 32-річний Дарен Метропулос. Сім років тому виклав $18 млн за родинний маєток Гефнера.

Будинок вечірок — найдорожче житло Лос-Анджелеса. Звели його 1920-го. Має 29 кімнат. Є зала з гральними автоматами й зоопарк з екзотичними птахами й мавпами.

Г'ю Гефнер продовжуватиме жити в маєтку, за умовами договору. На його утримання "Плейбой" щороку виплачуватиме новому власникові $1 млн.

Гефнер належить до першої десятки багатіїв Голлівуда. Офіційна зарплата у журналі становить понад $100 тис. щомісяця. Четверту частину з них витрачає на розваги.

Зараз ви читаєте новину «Аїда Ніколайчук виходить заміж за 22-річного білоруса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути