вівторок, 24 лютого 2009 16:39

Аліна Гросу назбирала грошей на квартиру
5

Репетиції виступу із танцівником у леопардових плавках співачка Аліна Гросу батькам показати побоялася
Фото: фото: Андрій ШМАТОВ
Співачка Ірина Білик на презентацію у ресторан індійської кухні ”Бомбей” прийшла останньою. Позаду неї помічник несе букет тюльпанів для Аліни Гросу
На правій руці Ірина Білик носить два персні. Золоту обручку подарував їй чоловік, танцівник Дмитро Дікусар
Співак Віталій Козловський дивиться виступ Аліни Гросу разом із її матір’ю Ганною
Танцівниці балету ”Ва-банк” виступають у купальниках і металевих намордниках

— Як сказати індійською "доброго дня"? — допитується шоумен Євген Фешак у столичному ресторані "Бомбей". Співачка Аліна Гросу, 13 років, презентує тут кліп на пісню "Танцуют все!", який півтора тижня знімала в Індії.

На вході дві моделі клеять на лоба дівчатам червоні цятки — бінді. Чоловікам на шию вішають вінки зі штучних квітів. На великих екранах гостям показують кліп. У ньому Аліна Гросу витанцьовує з балетом у самих купальниках, наприкінці цілується з хлопцем. Після показу відео співачка виходить у тісному шкіряному комбінезоні. Танцівники балету "Ва-банк" виступають у самій білизні, час од часу обмацують Гросу.

— Это ж настоящее порно! — гучно обурюється трансвестит Монро. — Бедный ребенок!

Біля дзеркала Монро поправляє жовту хустину на лобі. У вухах — масивні золотисті сережки.

— Я їх видовжила — додала кліпси, бо в мене вуха не пробиті. Хотіла вдягнути індійське сарі, купила недавно в Києві за сто баксів. Але його треба години дві замотувати. А в Індії не була й не хочу, — морщиться. — Як можна три години медитувати? Я ж баба активна.

Матір Аліни Гросу  40-річна Ганна цілує Монро в щоку.

— Це моя старша сестра! — оголошує.

— У нашому шоу-бізнесі є три головні білявки, — відповідає їй Монро. — Я — старша сестра, Іра Білик — середня, Аня Гросу — молодша.

Співачка 38-річна Ірина Білик на вечірку приходить останньою. Приносить Гросу букет тюльпанів. Убрана у широку золотаву спідницю. Подейкують, співачка на п"ятому місяці вагітності. Білик спростовує: мовляв, останнім часом не стежила за вагою й погладшала.

Співак Віталій Козловський, 23 роки, стискає Аліну в обіймах. Приніс їй велику пальму в кадубі:

— Троянди дарувати банально, а пальмочка впала в око. У мене теж така є — знайома Наталя подарувала три роки тому, росте на кухні. Поливаю, листочки протираю.

До Дня святого Валентина 14 лютого Укрпошта випустила марки із зображенням Козловського.


— Так здивувався! — округлює очі. — За життя марки нікому не випускають. Скучаю за живою поштою, бо зараз усі користуються електронкою.

Артисти збираються за столом у віп-залі ресторану. Ганна Гросу бігає з чаркою коньяку. Цікавлюся, як погодилася на відверті зйомки доньки.

— Аліна зі мною не радиться. Вона вже самостійна, за мою юбку не тримається. Я їй так сказала: буде щось не так — це твої помилки.

— Уся сім"я в шокє від того, що я роблю, — говорить Аліна Гросу російською. — Приглядаю собі окрему квартиру, вже назбирала гроші. Батьки не роблять дорогих подарунків — машину, телефон собі купувала сама.

Розповідає, що в Індії мала успіх у місцевих хлопців:

— Герой мого кліпу — відомий індійський актор Дюреш, йому 19 років. Після зйомок тягнув мене на дискотеку. Але я пояснила, що маю в Україні хлопця.

Аліна вже рік зустрічається із 16-річним киянином Аскольдом.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу назбирала грошей на квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути