вівторок, 05 червня 2012 11:46

Під сонцем перебувайте не довше 15 хвилин - 7 порад іспанського пластичного хірурга

  Іван МАНЬЄРО,
44 роки, пластичний хірург.
Окрім операцій, працює викладачем. Раз на півроку їде до Африки й оперує там безкоштовно. Каже: ”В Іспанії кожна друга жінка робить собі груди, а кожна третя – пластику на обличчі. Побільшало клієнток із Росії. Українок – менше. Я люблю працювати
зі слов’янками, бо вони
не такі закриті, як німкені, наприклад. Останнім часом оперую багато чоловіків. Вони все частіше колють ботокс, роблять ліпосакцію й підтягують обличчя”.
Працює по 12 годин
на день. Одним із перших у Європі зробив операцію зі зміни статі підлітку.
Собі коле ботокс. Вправляється на тренажерах, щоб мати сильні м’язи спини і шиї
Іван МАНЬЄРО, 44 роки, пластичний хірург. Окрім операцій, працює викладачем. Раз на півроку їде до Африки й оперує там безкоштовно. Каже: ”В Іспанії кожна друга жінка робить собі груди, а кожна третя – пластику на обличчі. Побільшало клієнток із Росії. Українок – менше. Я люблю працювати зі слов’янками, бо вони не такі закриті, як німкені, наприклад. Останнім часом оперую багато чоловіків. Вони все частіше колють ботокс, роблять ліпосакцію й підтягують обличчя”. Працює по 12 годин на день. Одним із перших у Європі зробив операцію зі зміни статі підлітку. Собі коле ботокс. Вправляється на тренажерах, щоб мати сильні м’язи спини і шиї

1. Жінки найчастіше просять збільшити груди, тобто вставити імплантати. Усім раджу робити 95В (третій розмір бюстгальтера. – "Країна"). Вважається, що грудь має поміщатися в чоловічу долоню. Операція зі збільшення грудей триває хвилин 40. Потім кілька тижнів – період реабілітації. Усі почервоніння зникають десь за місяць. Буває, щось наче стріляє в грудях. Але це не страшно – так відновлюються судини й нерви.

2. Відмовтеся від пігулок для схуднення та гормонів для підтримання тонусу шкіри.

Це не дієво. Таблетки мають тільки сечогінну бо послаблювальну дії. Калорій вони не спалюють. До того ж, містять купу хімії, що вбиває підшлункову залозу. У мене була пацієнтка, яка кілька років сиділа на таблетках для схуднення. Важила десь 80 кілограмів. Фігура – як повітряна куля, бо то набирала вагу, то скидала. Через це з'явилися розтяжки, а на додачу почалися проблеми з підшлунковою й кишечником. Довелося робити їй ліпосакцію та підтяжку шкіри.

3. Не ходіть у солярії, а під сонцем перебувайте не довше15 хвилин. Ультрафіолетові промені спалюють колаген, і тіло швидше стане зморшкувате. Найголовніший ворог шкіри – цигарки. У жінки­курця, вона стає сірою, з'являються судинні зірочки, набряки й "гусячі лапки" навколо очей. Жінкам, які палять, раджу користуватися кремами з вітаміном F.

4. Фігура жінки живе до 35 років. Далі з'являються зморшки, обвисає шкіра. Якщо ви не займалися спортом, то форму починаєте ­втрачати і в 30. Тому бігайте хоча б по 40 хвилин через день. Але не сподівайтеся, що спорт покращить форму грудей. Це легенда, що півдня покачаєтеся – і матимете пружні ­груди.

5. У 25–28 років мімічним зморшкам на обличчі може запобігти лише гіалуронова кислота. Це – природний компонент, що стимулює вироблення цієї кислоти організмом. Її колють навколо очей, носа, рота та на лобі. Ефект від неї триває чотири­шість місяців.

Не варто колоти частіше, бо шкіра "зламається". Коли така тріщина станеться – навіть ботокс не допоможе. Тільки пластика. Ботокс коліть, коли кислота не справляється. Оптимальний вік – 35–40.

6. Хочете мати менше розтяжок і нормальні груди – контролюйте вагу під час вагітності. Можна додати не більш як 7 кілограмів. І носіть хороші бюстгальтери – на широких шлейках, із глибокими чашечками і без поролону.

7. Щоранку та щовечора очищуйте шкіру спеціальними засобами й обов'язково наносьте зволожувальний крем. Користуватися ним слід починати з 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Під сонцем перебувайте не довше 15 хвилин - 7 порад іспанського пластичного хірурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути