понеділок, 18 листопада 2013 17:04

Журналістське посвідчення Тітушка виявилося підробленим - ЗМІ

В Україні народилась нова фрікова історія. Відомий після історії з нападом на журналістів на мітингу у травні Вадим Тітушко став репортером.

Генпродюсер продакшн-телестудії "Діалог" Армен Мартиросян сказав: "Вітчизняним журналістам доведеться змиритися з тим, що Вадим Тітушко – їхній колега". Мовляв, Тітушко наступного року з'явиться десь у телеефірі у якихось програмах соціального та спортивного спрямування, пишуть "Наші гроші".

"Так от, кіна не буде, Тітушко – не журналіст", - зазначає видання.

Журналістське посвідчення Вадима Тітушка видане таким собі ТОВ "Центр культури "Діалог" (код ЄДР 37534584).

Як пишуть "Наші гроші", станом на 1 листопада 2013 року такої контори не було у Державному реєстрі телерадіоорганізацій України (скачайте з сайту Нацради з питань радіо та ТБ і пересвідчитесь). У реєстрі друкованих ЗМІ і інформагентств – теж. І це перше порушення закону.

На "корочках" Тітушка стоїть прізвище директора "Центру культури "Діалог" – "В.Дембровський". І підпис директора, який починається з букви "Д".

Але з 2011 року директором ТОВ "Центр культури "Діалог" є Анна Найда, дружина засновника і генпродюсера цієї контори Армена Мартиросяна. Тому В'ячеслав Домбровський, який був директором "Діалогу" до серпня 2011 року, зараз не мав права підписувати офіційний документ у якості директора. Звісно, якщо справді вважати ці "корочки" офіційним документом.

Зараз ви читаєте новину «Журналістське посвідчення Тітушка виявилося підробленим - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути