понеділок, 27 травня 2013 11:16

Жорстоко вбиту вагітну медсестру з Запоріжжя ховали під звуки сирен "швидких"

Жорстоко вбиту вагітну медсестру з Запоріжжя ховали під звуки сирен "швидких"
Марина Солоніна. Фото: pravo-kiev.com

Попрощатися із вбитої вагітної Мариною Солоніною прийшло понад 200 запорожців.

29-річну Марину ховали під виття сирен "швидких" у закритій труні, на кришці якого був прикріплене плюшеве ведмежа для її ненародженої дитини.

Медсестра загинула від рук психічно хворого чоловіка, приїхавши 24 травня разом з бригадою "швидкої допомоги" у Заводський район Запоріжжя. Напередодні загибелі Марина отримала вищу категорію фельдшера кардіологічної бригади. Їй залишалася всього пара чергувань до декрету, пише www.pravo-kiev.com.

"Марина була дуже позитивною людиною, грамотним фахівцем, повна сил і енергії. Запоріжжя в шоці від події. Лікарі бояться виїжджати на дільниці, і їх можна зрозуміти. Немає ніякої гарантії, що подібне більше не повториться. Нам телефонують колеги з усіх регіонів країни, щоб висловити співчуття. Обуренню українських лікарів немає меж. Ми, медики, всі беззахисні перед свавіллям п'яних і психічно хворих пацієнтів. Марина загинула, приїхавши рятувати людину від серцевого нападу", - розповів голова профспілки лікарів швидкої допомоги Анатолій Сидоренко.

За його словами, запорізькі лікарі готують звернення до Президента та Верховної Ради, в якому вимагають захистити їхні права, і для особистої безпеки оснастити бригади швидкої допомоги газовими балончиками і електрошокерами.

Зараз ви читаєте новину «Жорстоко вбиту вагітну медсестру з Запоріжжя ховали під звуки сирен "швидких"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути