четвер, 10 жовтня 2013 15:22

Зниклу в каналізації Львова дитину шукають вже у люках за містом

Зниклу в каналізації Львова дитину шукають вже у люках за містом

О 14.30 пошук зниклої дитини, яка провалилася у каналізацію, продовжується. В районі її зникнення обшукали близько 10 люків. Рятувальники спускалися у каналізаційні люки у спецобладнанні із додатковим освітленням, передає кореспондент Gazeta.ua.

Швидкість води у каналізації 2 м/с. Дитину могло віднести на відстань 15 км від місця падіння.

"На місці пригоди і у місті працює 60 рятувальників. Стоять пости на витоках каналізаційних стоків. Територію пошуку розширили до 15 км. Також будуть перевіряти тік каналізаційних вод у річку Полтва за Львовом. Рятувальники повідомили, що у каналізаційних трубах є решітки, які могли затримати тіло дитини. Ситуацію доповідають кожні 15 хв. Рятувальники йдуть по трубах без спеціальних мотузок, аби обстежити більше території", - каже начальник оперативного відділу оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України в Львівській області Валентин Дорофєєв.

Станом на цей час дитину не знайшли.

"Першочергове завдання - знайти дитину, потім - покарати винних. Люк був несправний, раз під вагою дитини він зміг провалитися. Із завтрашнього дня почнеться інвентаризація усіх каналізаційних люків міста, а крадіїв люків будемо карати дуже суворо", - каже мер міста Андрій Садовий.

Нагадаємо, об 11.23 на вулиці Широкій, 86, що у Львові, у люк впав хлопчик віком 2,5 роки. Бабуся пані Олена гуляла із двома внуками-двійнятами. Коли дитина наступила на закритий люк, кришка перевернулась, і дитина впала в каналізацію.

 

Зараз ви читаєте новину «Зниклу в каналізації Львова дитину шукають вже у люках за містом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути