четвер, 26 грудня 2013 09:52

ЗМІ: Столичні мажори побили Чорновол, бо вона таранила їхню автівку

ЗМІ: Столичні мажори побили Чорновол, бо вона таранила їхню автівку
Фото: lb.ua

Відому українську журналістку Тетяну Чорновол побили столичні мажори за те, що вона нібито таранила їхню машину, яку вони хотіли продати. Про це повідомляють Вести, посилаючись на свої джерела в МВС.

Видання зазначає, що правоохоронці затримали власника "Порше" - 31-річного киянина Олександра Храмцова. "Власник "Порше" вже дав свідчення. Він повідомив, що Чорновол врізалася в нього перша, а потім не хотіла виходити з машини.

Побиття могло б і не бути, якби власник не збирався продавати авто. Через це люди з "Порше" втратили контроль над собою і напали на Тетяну", - повідомило джерело.

Олександр Храмцов, як повідомляється, дуже популярний серед столичних мажорів. Він випускник КІМО і грає в футбол з нардепом від "Батьківщини" Володимиром Полочаніновим. Друзі Храмцова кажуть, що основа його заробіту - спортивні ставки і гра в покер. За рахунок виграшів він відпочивав в Домінікані і придбав "Порше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відео з Броварів, де знайшли машину, на якій напали на Чорновол

Також Храмцов часто ходив на Євромайдан. Володимир Крейнін, екс-зять Володимира Литвина, запевняє, що хлопець продав машину кілька місяців тому.

Ще один друг Храмцова, адвокат Ігор Опадчий розповів, що Саша авто передав по довіреності з правом продажу одному знайомому, якого, як пише видання, зараз підозрюють у побитті Тетяни.

Як повідомила мати Сергія Котенка, він дійсно купив "Порше". Про те, що Храмцов і Котенко знайомі, свідчить їхня дружба в соцмережах. 29-річний Котенко - заробляє гроші купівлею-продажем машин. Він теж входить у світську тусівку Києва.

Випускник юрфаку Університету культури і мистецтв на фотографіях в соцмережах п'є вино і гуляє зі співачкою Анною Седоковою і її екс-чоловіком Максимом Черняхівським в США.

 

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ: Столичні мажори побили Чорновол, бо вона таранила їхню автівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

87

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути