субота, 20 серпня 2016 15:29

Зловмисники побили волонтера та капелана добровольчого батальйону

Зловмисники побили волонтера та капелана добровольчого батальйону

Проросійське злочинне угрупування чисельністю близько 10 чоловік здійснило напад із ножами та битками на волонтерів та капелана 8-го окремого батальйону Української добровольчої армії "Аратта". Інцидент стався ввечері 19 серпня.

Про це повідомила прес-служба батальйону на сторінці у Facebook.

"У місті Василівка Запорізької області проросійське злочинне угрупування чисельністю близько 10 осіб здійснило напад на капелана 8-го ОБАТу УДА отця Михайло Ільницький та наших друзів - волонтерів Романа Волицького і Степана Солука", - йдеться у повідомленні.

На думку бійців, напад спланували заздалегідь. Коли капелан і волонтери зупинились на заправці VOG, за ними під'їхав мотоцикл із російськими номерами, а хвилиною пізніше – машина із харківськими номерами.

"Бандити порізали колеса в бусі, яким їхали додому капелан та наші друзі, і завдали їм тяжких побоїв. Особливо постраждав Роман, який ходить із палицею, тому не міг швидко відреагувати на напад", - кажуть очевидці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що ближче чергова зустріч у Мінську, тим активніше діють бойовики" - прес-центр АТО

Унаслідок нападу одному з волонтерів розбили голову. Людям вдалося захиститися від ударів ножами, які спробували застосувати нападники.

Працівники заправки зачинили двері, коли побачили бійку, замість того, щоб допомогти волонтерам та капелану.

"Працівниця заправки ще й викинула телефон, який їй дав капелан, щоб викликала поліцію. Виглядало все так, ніби працівники діяли із злочинцями заодно", - додали у батальйоні.

Стало відомо, що сьогодні волонтера Солука забрали з медзакладу. За уточненою інформацією, нападників було 15 чоловіків, вони були озброєні ножами і битками, декого навіть вдалося сфотографувати. Поки що фото не оприлюднювали.

Нагадаємо, на окупованому проросійськими бойовиками Донбасі зафіксовано факти постачання військової техніки, боєприпасів, пального та матеріально-технічних засобів з території Росії.

Зараз ви читаєте новину «Зловмисники побили волонтера та капелана добровольчого батальйону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути