неділя, 15 січня 2017 08:20

Злочинця відпустили після 10 років розшуку

Злочинця відпустили після 10  років розшуку

Затриманого поліцією організатора злочинної групи, який 10 років перебував у розшуку, відпустили на волю. Краснолиманський міський суд Донеччини не обрав запобіжний захід і відклав розгляд справи на 16 січня.

Про це повідомляє прес-служба Донеччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонника засудили на 5 років за ляпас начальнику

Чоловік із трьома спільниками обікрав підприємство у селі Ямпіль. Викрав обладнання, яке призначалося для газофікаціі сіл. Правоохоронці витратили на його пошуки 10 років. За цей час він переховувався в чотирьох областях України. Використовував підроблені документи. Тим часом його співучасників затримали та засудили.

Викрадені труби організатор продав в Луганській області, виручив близько 200 тисяч гривень. 12 січня оперативники Лиманського відділення поліції отримали інформацію, що 42-річний чоловік на Новорічні свята приїхав до матері в Ямпіль. Там його затримали.

У нього вилучили паспорт на чуже ім'я та 4 мобільних телефони. Також він розшукується харківськими поліцейськими за викрадення автомобіля.

"Рішення, в результаті якого підозрюваний у тяжкому злочині опинився на волі, є неприпустимим. У зв'язку з цим, слідчим відділом Лиманського ВП і місцевою прокуратурою вирішується питання про подання щодо неправомірності дій суду, щоб зловмисник, який переховувався від закону, поніс заслужене покарання", - заявили в прес-службі поліції.

Зараз ви читаєте новину «Злочинця відпустили після 10 років розшуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути