середа, 30 жовтня 2013 14:36

Жертві чотирьох ґвалтівників, яка вистрибнула з 5-го поверху, погрожують вбивством

Жертві чотирьох ґвалтівників, яка вистрибнула з 5-го поверху, погрожують вбивством
Фото: 032.ua

17-річній Іванні Танчук, вихованці дитячого будинку "Оранта" у райцентрі Дрогобич Львівської області, на мобільний телефон почали приходити повідомлення з погрозами.

Дівчина другий місяць лежить у лікарні після важкої операції на хребті. 12 серпня Танчук вистрибнула з вікна п'ятого поверху. Перед тим її зґвалтували четверо знайомих хлопців від 18 до 20 років.

"Іванка отримує смс-ки зі страшними погрозами. Їй бажають смерті. На мене також намагаються повпливати батьки кривдників, - розповідає вихователька дитбудинку "Оранта" Віра Ільницька, яка доглядає за дівчиною. - У лікарню приходила мама одного з тих ґвалтівників, хотіла домовитися. Я зі всіх сил намагалася з нею чемно говорити. Вона казала: "Ви заберіть заяву, а ми зробимо все, що потрібно".

Ільницька каже, що на Танчук також тиснуть психологи. "Приходять два дядьки. Виганяють мене, кажуть, що я — ніхто, - веде далі. - Ті психологи не показують посвідчення, дитину ображають. Кажуть: "Ти – дурепа, ти нічого не доведеш, бери гроші".

Чи буде Танчук ходити — лікарі не говорять. Наразі далі проводиться збір коштів на лікування та реабілітацію дівчини. Поки назбирали 21 тис. грн. На металокераміку, яку вживляли під час операції, витратили 14 тис. грн.

Проти ґвалтівників порушили кримінальну справу. Їм загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Жертві чотирьох ґвалтівників, яка вистрибнула з 5-го поверху, погрожують вбивством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути