вівторок, 03 липня 2012 08:49

Жертва маніяка-порноактора: в канадському парку знайшли людську голову

Жертва маніяка-порноактора: в канадському парку знайшли людську голову
33-річний Цзюнь Лінь був жорстоко вбитий в кінці травня. Фото: Newsru.com

Канадська поліція виявила людську голову в одному з міських парків Монреаля. Імовірно, вона належить китайському студенту Університету Конкордія Цзюнь Ліню, вбитому і расчлененному порноактором-маніяком Лукою Маньоттою, з яким той був у сексуальному зв'язку, повідомляє The Toronto Star.

Голова була знайдена в неділю по обіді в південній частині Монреаля в парку Ангріньйон біля ставка. Незабаром після виявлення підозрілого предмета парк, який, як зазначає видання, знаходиться всього в 15 хвилинах їзди від квартири Маньотти, був закритий для відвідувачів. Страшна знахідка ж була направлена на експертизу, результати якої будуть відомі протягом декількох днів.

Тим часом поліція поки ніяких офіційних заяв не робить, відмовляючись навіть говорити, чи була знайдена саме людська частина тіла, зазначаючи, що ще занадто рано для подібних стверджень і необхідно дочекатися результатів аналізів. Втім, як уточнила виданню представник поліції Ені Лем'є, сім'я Ліня вже була повідомлена про просування у розслідуванні загибелі молодої людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський канібал їв людину на вулиці на очах у перехожих

33-річний Цзюнь Лінь був жорстоко вбитий в кінці травня. Поліція припускає, що навіть має у своєму розпорядженні відеозапис цієї трагедії: на ній 29-річний Маньотта багаторазово проколює чоловіка льодорубом, потім відрубує голову і розчленовує його, після чого починає "розважатися" з його кінцівками. Однак на цьому витончена фантазія маніяка не зупинилася: за даними деяких видань, він не тільки сексуально поглумився над останками, але ще і частково з'їв їх.

Рештки тіла Ліня були знайдені в Монреалі у валізі в купі сміття біля будинку Маньотти. У свою чергу відрізані частини його тіла маніяк в якості "сувенірів" відправив у різні державні установи: в штаб-квартирі канадської правлячої Консервативної партії отримали ступню, в офісі Ліберальної партії - кисть руки, в дві школи в Ванкувері також прийшли посилки, що містили щось схоже на людські кисть і ступню.

Сам Маньотта після вбивства втік. Спочатку його помітили в Парижі, потім він перебрався до Берліна, де 4 червня і був заарештований в інтернет-кафе на вулиці Карла Маркса, неподалік від центру міста. При цьому в момент затримання маніяк з уважністю читав новини про самого себе.

Зараз ви читаєте новину «Жертва маніяка-порноактора: в канадському парку знайшли людську голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути