середа, 23 січня 2013 23:51

Запорізька міліція інсценувала замовне вбивство людини

Запорізька міліція інсценувала замовне вбивство людини
Фото: mk.ru

У Запоріжжі чоловік замовив вбивство свого сусіда співробітнику міліції. Для доказу "виконання замовлення" правоохоронні органи імітували дорожньо-транспортну пригоду та затримали замовника, повідомляє Центр громадських зв'язків ГУ МВС у Запорізькій області.

У середу співробітники Управління з боротьби із організованою злочинністю попередили замовне вбивство, провівши багатоходову оперативну комбінацію у спілкуванні з "замовником" - 39-річним підприємцем, який замовив убивство сусіда.

"Роль кілера блискуче зіграв співробітник УБОЗ. Життя сусіда замовник оцінив у 2500 доларів США. Чоловіки не могли залагодити тривалий конфлікт щодо житлових умов. Відповідно до розробленого ним же плану, смерть було необхідно замаскувати під дорожньо-транспортну пригоду. "Вбивці" повинні були сфотографувати результат "роботи" на мобільний телефон, який придбав замовник", - повідомили у міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Мелітополя підірвали бізнесмена

Також у прес-службі розповіли, що після інсценування злочину були зроблені кілька фотознімків - доказів аварії, після чого виконавець передав "замовнику" фото, отримавши гонорар. Зрештою зловмисник був затриманий міліцією.

Як наслідок, було розпочато кримінальне провадження за ч.2, п.11, ст. 115 КК - "замовне вбивство". Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років або довічного ув'язнення. У цей час вирішується питання про обрання запобіжного заходу для затриманого бізнесмена.

Зараз ви читаєте новину «Запорізька міліція інсценувала замовне вбивство людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути