пʼятниця, 27 квітня 2012 17:58

Закарпатський помічник прокурора, який влаштував ДТП, побив міліціонера

Закарпатський помічник прокурора, який влаштував ДТП, побив міліціонера

Помічник прокурора Виноградівського району Закарпаття Едуард Зузак, який 22 квітня влаштував ДТП, напередодні аварії побив міліціонера. Постраждалий майор міліції Андрій Гомада потрапив до лікарні зі струсом мозку, синцями, вибитим зубом. Цю інформацію Gazeta.ua підтвердила мати правоохоронця Василина Гомада.

"У понеділок син звернувся до лікарів. Його поклали в стаціонар. В нього все обличчя в синяках. Про те, що його побив Едуард Зузак уже все місто говорить", - зазначила вона.

За словами жінки, побиття сталося напередодні смертельного ДТП за участі прокурора. Де саме її син зустрівся з Едуардом Зузаком, Василина Гомада не знає. Та зауважила, що раніше між її сином і прокурором жодних конфліктів не було.

За неофіційною інформацією, на прокурора 33-річний дільничний інспектор Виноградівського райвідділу УМВСУ натрапив в одному з розважальних закладів міста у суботу. Через що саме зав'язалася суперечка – невідомо. Але до лікарні Андрій Гомада звернувся тільки після того, як стало відомо, що помічник прокурора потрапив у ДТП і ним зайнялося слідство. Того ж дня міліціонер написав заяву до міліції.

Олег Шрамко із ЦЗГ УМВС України в Закарпатській області повідомив, що правоохоронці отримали спецповідомлення і направили до обласної прокуратури.

"Прокуратурою Виноградівського району проводиться перевірка за повідомленням у засобах масової інформації про побиття працівника міліції Андрія Гомади. У ході дослідчої перевірки працівниками внутрішньої безпеки органів внутрішніх справ та прокуратурою району опитано вказаного працівника міліції. Він повідомив, що тілесні ушкодження йому нанесені невідомою раніше особою на ґрунті особистих неприязних стосунків. Також з'ясовано, що  міліціонер не писав заяву з цього приводу ні у райвідділ міліції, ні у прокуратуру району. Наразі проводиться дослідча перевірка, її хід контролюється керівництвом прокуратури області. Остаточне рішення по цьому випадку буде прийнято згідно вимог і у терміни, передбачені чинним законодавством", - розповіли у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Нагадаємо, о шостій годині ранку 22 квітня, у неділю, 45-річний помічник прокурора Едуард Зузак потрапив у автопригоду на власному автомобілі Peugeot 407. Поблизу села Онок Виноградівського району чоловік виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з "Ауді-80". В результаті пригоди, водій та пасажир "Ауді" загинули на місці. За свідченнями очевидців, на момент автоаварії помічник прокурора був п'яний. За два дні в обласній прокуратурі заявили, що у крові Зузака алкоголю не виявлено.

Зараз ви читаєте новину «Закарпатський помічник прокурора, який влаштував ДТП, побив міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути