середа, 25 квітня 2012 11:39

Закарпатська прокуратура вигороджує свого співробітника, який в ДТП убив двох людей?

Закарпатська прокуратура вигороджує свого співробітника, який в ДТП убив двох людей?
Кров на аналізи брали двічі. Фото: zakarpattya.net.ua

Прес-служба прокуратури Закарпатської області оприлюднила результати аналізу крові свого співробітника Едуарда Зузака. У неділю вранці в ДТП за його участі загинуло двоє людей.

"Коли помічник прокурора Виноградівського району поступив у лікарню, алкотестер "Алконт 01-СУ", за допомогою якого визначають випари алкоголю у диханні водія, показав - 0,8 ‰. Це відноситься до легкого ступеню сп'яніння (нормативний діапазон виміру приладу 0,0 ‰ - 2,0 ‰, похибка – 15%). Однак, за результатами проведеної експертизи, призначеної слідчим прокуратури області, алкоголю у його крові не виявлено. Причому кров для об'єктивності слідства на аналіз відбирали двічі", - розповіла прес-секретар прокурора області Вікторія Попович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті в ДТП за участю помічника прокурора загинуло двоє людей

Наразі з'ясовуються причини розбіжностей у аналізах. Проводяться усі необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, автопригода за участю Едуарда Зузака сталася о шостій ранку в неділю. Помічник прокурора їхав по автодорозі "Довге-Іршава-Виноградів". На 38-му кілометрі, між містом Виноградів та селом Онок його автомобіль Peugeot 407 зіткнувся із зустрічною машиною Audi-80. В результаті ДТП водій та пасажир "Ауді-80" - 61-річний Павло Орос та 51-річний Іван Фіцай - померли на місці пригоди. Помічника прокурора доставлено в реанімаційне відділення Виноградівської районної лікарні. За словами очевидців події, Едуард Зузак на момент скоєння ДТП був п'яний.

 

Зараз ви читаєте новину «Закарпатська прокуратура вигороджує свого співробітника, який в ДТП убив двох людей?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути