понеділок, 27 лютого 2012 14:28

Закарпатець спалив себе, бо загубив сина

Закарпатець спалив себе, бо загубив сина

Учора по обіді поблизу міста Мукачево, що на Закарпатті, знайшли обгорілий труп чоловіка. Як з'ясували міліціонери, він загинув за кілька годин до того.

"У неділю зранку до міськвідділу міліції зателефонував мешканець Мукачева. Чоловік повідомив, що ще у вівторок вийшов гуляти зі своїм 5-річним сином і загубив його в центрі міста. Протягом чотирьох днів він самотужки намагався знайти дитину, оскільки дружина перебувала у родичів у сусідньому районі", - розповіла прес-секретар управління МВСУ в Закарпатській області Ганна Валюк.

Коли 45-річний Михайло Теребан зрозумів, що без допомоги сторонніх йому не обійтися, зателефонував у міліцію. Він був дуже збентежений. Погрожував, якщо міліціонери не знайдуть його сина, то покінчить життя самогубством. І навіть назвав місце, де планує здійснити суїцид.

Хвиля самогубств школярів прокотилася Росією: 6 смертей за два тижні

Коли міліціонери виїхали до вказаного місця, то знайшли вже тільки обгоріле тіло Михайла.

5-річного Івана Теребана поки не знайшли. У міліції порушили кримінальну справу за пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство малолітньої дитини.

Мати, яка повернулася від родичів додому, описала, як виглядав син. За описами експерти склали фоторобот, оскільки жодної фотографії дитини за п'ять років батьки не зробили.

Зараз ви читаєте новину «Закарпатець спалив себе, бо загубив сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути