понеділок, 03 грудня 2012 15:25

"Зайдеш у двір - випустимо кишки". З будинку вчительки позривали шифер і запалили багаття

"Зайдеш у двір - випустимо кишки". З будинку вчительки позривали шифер і запалили багаття

В п'ятницю ввечері у двір до будинку Ніни Москаленко на Землянському провулку 14, що у Печерському районі столиці увірвались восьмеро чоловіків із зброєю. Зірвали із будинку шифер та розпалили багаття. Коли жінка повернулась в 9 вечора додому, її не впустили.

"Погрожували випустити мені і сину кишки. Всі були п'яні, колишні зеки. Викликала міліцію. Ті приїхали, але нічого не могли зробити. Ці бандити напали на них і вигнали з двору. Я почала питатись в міліціонерів, чому нічого не роблять. Пояснили, що чекають підкріплення. Так тривало до другої ночі, поки не приїхало ще кілька десятків міліціонерів у бронежилетах і затримали цих зеків", - розповіла Ніна Іванівна.

Жінка подала позов у цивільний суд.

"Сьогодні слухання. Але я зневірились у цій справі. Думала, що вже не буде захоплень, оскільки, погрожували через суд забрати будинок. Але, як виявилось цього їм мало. Із сином трохи залатали ті діри на даху. Натягнули целофан, позамощували цеглою", - пояснила жінка.

Ніна Іванівна боїться, що рейдери заставлять директора ліцею звільнити її з роботи.

"Те що мене звільнять чула неодноразово. Зараз вони копаються у моїх справах. Директора останніми днями не можу знайти. Схоже, що лишусь без єдиного засобу на прожиття — своєї роботи", - жаліється Ніна Іванівна.

Нагадаємо, раніше будинок вчительки української мови, яка викладає у військовому ліцеї імені Богуна, намагалися кілька разів захопити силою. Пропонували обміняти землю на будинок за Києвом. Коли жінка не погодилась, почали погрожувати судами. 28 листопада у Печерському райсуді відбулось попереднє слухання у справі проти Ніни Москаленко.

Її звинувачують у тому, що вона ніби то побила чоловіка біля свого будинку. Він наче б то отримав струс мозку, хоча відповідних документів від лікаря у справу не долучено.

Раніше повідомлялось, що будинок Ніни Москаленко хотів забрати нардеп Василь Грицак.

Прес-служба депутата заперечила його причетність до цієї справи.

Зараз ви читаєте новину «"Зайдеш у двір - випустимо кишки". З будинку вчительки позривали шифер і запалили багаття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

78

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути