четвер, 01 вересня 2011 16:56

За катування неповнолітніх кримські міліціонери отримали від 6 до 7 років в'язниці

За катування неповнолітніх кримські міліціонери отримали від 6 до 7 років в'язниці

У Криму суд за перевищення повноважень і тортури засудив до позбавлення волі на термін від 6 до 7 років трьох міліціонерів з відділу з боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Як повідомляє в четвер прес-служба прокуратури Криму, вироком Бахчисарайського районного суду засуджено трьох співробітників Бахчисарайського райвідділу міліції.

"Суд порахував достатніми зібрані прокуратурою докази провини борців з незаконним обігом наркотиків в перевищенні повноважень і тортурах. Правоохоронці застосовували незаконні методи до двох потерпілих, намагаючись, таким чином, зокрема, отримати визнання", - розповіли в прес-службі.

За вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.365, ч.2 ст.127 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень; катування) підсудні засуджені до термінів ув'язнення від 6 до 7 років. Вони також позбавлені звань і можливості протягом трьох років обіймати посади в правоохоронних органах.

Крім того, прокуратура Центрального району Сімферополя порушила кримінальну справу за ч.2 ст.365 Кримінального кодексу Україні за фактом перевищення влади посадовими особами районного відділу міліції.

"Встановлено, що правоохоронці з метою отримання визнання застосовували незаконні методи до двох неповнолітнім", - відзначили в прес-службі.

У справі проводиться слідство.

Зараз ви читаєте новину «За катування неповнолітніх кримські міліціонери отримали від 6 до 7 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути