Ексклюзиви
четвер, 07 липня 2011 12:01

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Син Ландіка прославився на весь Інтернет побиттям дівчини

Син Ландіка прославився на весь Інтернет побиттям дівчини

В інтернеті з'явилося відео, на якому видно, як син регіонала Володимира Ландіка, депутат міськради Луганська Роман Ландік б'є дівчину в ресторані.

Камери внутрішнього спостереження закладу зафіксували скандал за участю сина соратника Януковича, пише Tabloid.

На відео чітко видно, як син Володимира Ландіка виливає на дівчину склянку з рідиною, і білявка відповідає йому тим самим. Слідом за цим Ландік намагається схопити дівчину імовірно за ніс, але білявка відбивається, і депутат починає наносити дівчині удари.

Наразі обставини інциденту з'ясовує міліція. Від офіційних коментарів там поки що відмовляються.

Постраждала 20-річна дівчина наразі перебуває у неврологічному відділенні однієї з луганських лікарень. В неї струс мозку і забої.

"О 7.00 була доставлена бригадою швидкої допомоги, з діагнозом черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій м'яких тканин голови у потиличній області. Була доставлена у стані середньої тяжкості", - повідомив завідуючий неврологічного відділення луганської міської лікарні №3 Володимир Євтушенко.

"На сьогоднішній день стан хворої задовільний. Проведені усі необхідні обстеження. Лікування вона отримує згідно протоколу надання допомоги при закритій черепно-мозковій травмі, тобто при струсі головного мозку", - додав завідуючий неврологією.

Сам 34-річний Роман Ландік продовжує заперечувати, що бив дівчину.

"Ну, просто мені не знаю, ненавмисно чи як спричинили деякі неприємні ушкодження. І нам довелося викликати міліцію і здати людину до міліції, для того щоб людина зрозуміла, що бити у такому ранньому віці не можна. От і все. А так… Ми посварилися – то помиримося…", - сказав Роман Ландік.

"Мене намагаються оббрехати, дати проти мене брехливу інформацію. Але я здав людину в міліцію. Викликав міліцію і здав людину до міліції. Тому що людина била посуд. А тепер мене намагаються оббрехати, що я когось побив. Та зрозумійте мене. Людина мені в доньки годиться. Що мені було робити?" – додав син соратника Януковича.

Як уточнюється, інцидент із побиття дівчини депутатом Романом Ландіком стався у ніч з 3 на 4 липня.

Зараз ви читаєте новину «Син Ландіка прославився на весь Інтернет побиттям дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути