середа, 06 листопада 2013 10:05

За отруєння куркою-гриль десятків людей львівський супермаркет заплатить 7 тис. грн.

За отруєння куркою-гриль десятків людей львівський супермаркет заплатить 7 тис. грн.
Фото: yak-prosto.com

Власника супермаркету "Арсен" у Львові, курами-гриль якого нещодавно отруїлися 33 людини, оштрафували за реалізацію неякісної продукції. Про це повідомила начальник епідеміологічного відділу ГУ Держсанепідслужби у Львівській області Оксана Пушкарьова.

За фактом отруєння курами-гриль була проведена позапланова перевірка супермаркету "Арсен". Виявлена реалізація простроченої продукції, порушення температурних режимів термічної обробки м'яса птиці. А саме, за словами Пушкарьової, в холодильниках супермаркету виявили близько 30 кг простроченої курятини.

"За цими фактами на "Арсен" накладено максимальний штраф - 408 грн. Також накладається фінансова санкція за реалізацію продукції, яка не відповідає нормативам, на суму 6443 грн. Крім того, подано позов до адміністративного суду про закриття виробництва та реалізації м'яса птиці в кулінарному відділі", - повідомила Пушкарьова.

Посилаючись на власника "Арсена", начальник епідеміологічного відділу зазначила, що на сьогодні в цьому супермаркеті припинена реалізація м'яса птиці.

Нагадаємо, керівництво львівського супермаркету здивоване, що люди отруїлися куркою-гриль. "Перевірений постачальник, технологія приготування курок незмінна вже багато часу", - говорить керівник супермаркету "Арсен"Андрій Маїк.

Потерпілий львів'янин Андрій купив курку-гриль в тому супермаркеті. На вигляд страва була засмаженою і добре пахла.

Зараз ви читаєте новину «За отруєння куркою-гриль десятків людей львівський супермаркет заплатить 7 тис. грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути