понеділок, 23 травня 2016 11:29

За ніч у Львові двічі вибухали гранати
7

23 травня вночі поліцейські Львова двічі виїздили на повідомлення про вибухи. Гранату F-1 спочатку підкинули на вулиці Мельника, а вже через півгодини на подвір'я житлового будинку на вулиці Снопківській. Ніхто з людей не постраждав.

"Вибух на вулиці Мельника стався приблизно о 00:05. На подвір'ї від вибуху залишилась вирва. Пошкодило два автомобілі Lexus і Porsche Cayenne та будиночок охорони. Нікого підозрілого охорона не бачила", - каже Катерина Рибій із патрульної поліції Львова.

За адресою Мельника 22, проживає колишній регіонал Олег Баляш. Чоловік гендиректор НВП "Гетьман" та голова спостережної ради "Оксі Банку". На виборах 2015 року балотувався на посаду міського голови Львова від партії "Наш край". До речі, на його обійсті це вже другий випадок. Попередній трапився в січні цього року.

"Повідомлення про ще один вибух надійшов вже о 00:38. Про нього повідомила 38-річна львів'янка. На Снопківській вибухом пошкодило вікно підвалу та броньоване вікно в квартиру приватного будинку. На щастя, ніхто не постраждав", - кажуть у поліції.

За адресою на вулиці Снопківській проживає начальник охорони кафе "Віденська кав'ярня".

Читайте також: На борту літака, який впав у Середземне море, був радник Обами - Білий дім

Наразі на місці вибухів працюють спеціалісти. Вони вилучили залишки вибухових речовин. З'ясовують всі обставини та ймовірних причетних осіб. За попереднім висновками, в обох випадках невідомі підкидали гранату Ф-1.

Зараз ви читаєте новину «За ніч у Львові двічі вибухали гранати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути