четвер, 07 листопада 2013 11:49

За кермом "Бентлі" депутата, яке вбило пішохода, сидів працівник автосалону - міліція

За кермом "Бентлі" депутата, яке вбило пішохода, сидів працівник автосалону - міліція

"Бентлі Континенталь", яке, рухаючись по реверсивній смузі, на смерть збило 23-річного пішохода, з лютого цього року перебувало для продажу в одному з автосалонів міста. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС в Одеській області.

З показань свідків, якими володіє слідство, попередньо встановлено, що на момент скоєння ДТП, даним транспортним засобам керував один з працівників автосалону, який після аварії втік з місця події.

Наразі продовжуються первинні слідчі дії щодо встановлення обставин та причин аварії. Даний факт внесений до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 286 ч.2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

У міліції просять всіх очевидців ДТП, які можуть надати достовірну інформацію, звертатися до відділу розслідувань ДТП слідчого управління ( тел. 47-95-47).

Нагадаємо, 5 листопада в Одесі автомобіль "Бентлі" темно-синього кольору збив пішохода, який переходив вулицю в недозволеному місці. Постраждалий від отриманих травм помер. Що стосується водія автомобіля, то він, за словами очевидців, з місця аварії пішов.

Замість нього з'явився якийсь молодий чоловік з документами на машину, який заявив, що за кермом був саме він.

Пізніше джерела в правоохоронних органах повідомили, що автомобіль "Бентлі " має відношення до депутата міськради Геннадія Чекіти, проте у момент ДТП машиною керувала зовсім інша людина.

Інформацію підтвердили в оточенні підприємця.

За даними, Чекіта взагалі рідко сідає за кермо, частіше їздить з водієм і останнім часом пересувається виключно на "Мерседесі". При цьому "Бентлі" вже кілька місяців як виставлений на продаж.

 

Зараз ви читаєте новину «За кермом "Бентлі" депутата, яке вбило пішохода, сидів працівник автосалону - міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути