середа, 06 листопада 2013 21:36

У Маріуполі маршрутка задавила чоловіка в неосвітленому місці

5 листопада близько 19-ї години у Маріуполі маршрутне таксі №110 наїхало на чоловіка. Той помер на місці пригоди.

За словами начальника відділу профілактики ДАІ Маріуполя Ядвиги Дранович, чоловік вийшов на дорогу у невстановленому місці.

"Маршрутка повертала з проспекту Леніна на проспект Будівельників. Там і скоїла наїзд на чоловіка. Його особу досі не встановили, бо ніяких документів при ньому не було. На вигляд йому 40 років. Причини смерті та обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовує слідство", - сказала вона.

Свідки пригоди повідомили, що загиблий сидів на бордюрі, а потім впав під колеса маршрутки.

 

"Можливо, йому стало погано, тому й присів. А тоді зовсім втратив свідомість і повалився на дорогу. Тим більше, він попав під задні колеса, а не під передні. І чого б він там переходив проспект, коли пішохідний перехід у 10-х метрах", - зауважили вони.

Тіло чоловіка лежало на місці, поки з Донецька не приїхав слідчий.

"У випадках зі смертельним ДТП слідство завжди проводить обласне управління. А ми тільки допомагаємо", - зазначила Дранович.

Водій маршрутки дав пояснення, що навіть не зрозумів, що наїхав на людину. Думав, якась звичайна перешкода. Адже в тому місці було відсутнє вуличне освітлення. В зв'язку з цим заступник мера Маріуполя Володимир Клименко зібрав прес-конференцію, на якій зробив заяву, що дана дільниця дороги освітлюється в штатному режимі. Відсутнє вуличне освітлення через затримку виплат казначейством відсутнє тільки на околицях міста. І порадив усім мешканцям прикріпити до верхнього одягу світловідбиваючі стрічки.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі маршрутка задавила чоловіка в неосвітленому місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути