понеділок, 23 травня 2016 13:16

Вибух в одеській квартирі: є жертви
3

Фото: ДСНС

23 травня у Одесі по вулиці Олександра Невського виникла пожежа на першому поверсі у житловому дев'ятиповерховому будинку. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС.

"Повідомлення про пожежу надійшло о 07:28. Пожежно-рятувальні підрозділи, які прибули на місце, встановили, що горить домашнє майно у квартирі на першому поверсі. О 07:51 рятувальники локалізували та о 08:01 ліквідували пожежу на площі 40 кв. м", - йдеться у повідомленні.

Під час гасіння пожежі рятувальники евакуювали трьох людей з сусідніх квартир та врятували 33-річного чоловіка, який знаходився на момент пожежі у квартирі. Постраждалого госпіталізовано у реанімацію опікового відділення міської клінічної лікарні з опіками тіла 60% та опіками верхніх дихальних шляхів, стан здоров'я вкрай тяжкий.

Причина пожежі встановлюється.

Також відомо, що на момент виникнення пожежі у квартирі стався вибух, причину якого встановлюють правоохоронці.

Читайте також: У Вінниці спалили авто відомого волонтера

Раніше повідомлялося, що в ніч на 23 травня на вулиці Лазурній, 15 в селищі Затока Білгород-Дністровського району Одещини горіли бази відпочинку "Геолог" та "Топаз". В наслідок пожежі вогнем пошкоджено будівлю їдальні та знищено 9 дерев'яних будинків на загальній площі орієнтовно 900 кв. м.

Зараз ви читаєте новину «Вибух в одеській квартирі: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути