неділя, 05 липня 2015 10:22

Всю ніч на Донбасі не вщухали перестрілки - прес-центр АТО

Всю ніч на Донбасі не вщухали перестрілки - прес-центр АТО
Фото: uapress.info

Бойовики на Донбасі продовжують порушувати режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбук з 18-ї по 24-ту годину 4 липня, бойовики 30 разів обстріляли позиції сил АТО, в тому числі із використанням озброєння, що заборонено Мінськими домовленостями.

"Так, о 20.00 протягом півгодини позиції сил АТО поблизу міста Щастя зазнали мінометного обстрілу бойовиків з використанням 120-мм мінометів. З 21.10 до опівночі проросійські бандформування гатили зі 120-мм мінометів та вели обстріл зі стрілецької зброї по силам АТО в районі Станиці Луганської, Новгородського. О 21.30 запалювальними мінами калібру 120-мм обстріляні позиції сил АТО поблизу н.п. Піски", - йдеться у повідомленні.

Бандити вели вогонь зі стрілецької зброї в бік позицій сил АТО поблизу населених пунктів Авдіївка, Мар'їнка, Старогнатівка, Кримське, Опитне, Донецького аеропорту тощо.

"На Луганському напрямку противник веде активну повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами. Зафіксовано близько 10 прольотів ворожих безпілотників. З нуля годин до 6 ранку сьогодні, 5 липня, бойовики вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї практично по всій лінії розмежування", - повідомили у прес-центрі.

 

Зараз ви читаєте новину «Всю ніч на Донбасі не вщухали перестрілки - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути