четвер, 17 грудня 2015 12:59

Восьмирічного хлопчика грабіжники прив'язали скотчем до ліжка

Восьмирічного хлопчика грабіжники прив'язали скотчем до ліжка

Двоє грабіжників напали на подружжя в селі Трепівка Знам'янського району Кіровоградської області. Забрали з хати 4 тис. грн і втекли на "Жигулях" господарів.
"Злочинці добралися автобусом до села. Там залишилося мало жителів. Озброїлись палицями. У одному дворі побачили відкритий сарай, там поралася 38-річна господиня. Напали на неї. Жінка почала відбиватися, вони побили їй праву руку і зв'язали мотузкою. У цей час із хати в двір вийшов господар. Злочинці і його затягнули в сарай. Самі кинулися в хату. Там був восьмирічний хлопчик. Прив'язали дитину до ліжка скотчем. Самі почали шукати гроші. Знайшли чотири тисячі гривень, забрали два мобільні телефони. У дворі стояли старенькі "Жигулі" з ключами і документами всередині. На них і втекли", - розповів Gazeta.ua начальник Знам'янського відділу поліції 35-річний Андрій Бензар.
Чоловік і жінка через кілька годин самі звільнились із мотузки. Викликали поліцію.
"Люди були дуже налякані. Боялись, щоб їхні кривдники не прийшли знову до них. Шкодували за грошима і дуже переживали за машину. Неї возили на продаж молоко. Це єдине джерело заробітку", - додав Бензар.
Грабіжників шукали тиждень. Один 34-річний чоловік із Полтавщини, раніше судимий. Другий нападник 24-річний, із Онуфріївського району Кіровоградщини. Гроші вони витратили. Автомобіль продали через інтернет. Його правоохоронці знайшли і повернули господарям.

Зараз ви читаєте новину «Восьмирічного хлопчика грабіжники прив'язали скотчем до ліжка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути