середа, 03 серпня 2016 10:15

Водій губернатора стріляв по дітях

Водій губернатора  стріляв по дітях

2 серпня близько 15.30 по вулиці Живова, 26 у Тернополі п'яний чоловік стріляв із пістолета у дітей. Перед тим розмахував зброєю у сусідньому магазині та показував посвідчення працівника ОДА та помічника народного депутата України. У дебоширі упізнали водія голови ОДА Степана Барни. Очевидці кілька разів викликали поліцію, патруль їхав понад годину. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив свідок подій Сергій Цвик.


"Він пішов у двір, сів на газон і зробив кілька пострілів у дітей, що там гралися. На щастя, ні у кого не попав. Далі намагався стріляти по припаркованих у дворі авто, проте, очевидно, закінчилися набої. Його намагався відговорити це робити інший чоловік, який був разом з ним. Але не зміг. Потім п'яний чоловік залишивши тапочки у дворі, босий пішов додому, проте не дійшов, впав і заснув під дверима, пістолет лежав поряд з ним", - розповідає Цвик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік розстріляв людей із вікна квартири

Патруль приїхав за 70 хвилин. Сергія Цвика запросили бути понятим при вилученні зброї.

"Бачив, як цей чоловік у підїзді і спить, пістолет лежав у кутку. Поряд також була барсетка з документами. Слідчі, які описували вміст барсетки, виявили посвідчення водія голови Тернопільської ОДА, а також посвідчення помічника народного депутата України Зелика, які були видані на імя Сверида Олега. Поліцейські намагалися підняти сплячого чоловіка і відвезти на медосвідчення на вміст алкоголю, проте він, прокинувшись, кинувся на них з кулаками. Скручувало його пятеро поліцейських. Потім на місце події приїхав очільник поліції міста та довго вмовляв Сверида поїхати з ним. Так попід руки, у кайданках, його посадили у авто і повезли нібито на медосвідчення", - додав Цвик.

Свідки стрілянини сподіваються, що очільник області розбереться зі своїми кадрами.

Зараз ви читаєте новину «Водій губернатора стріляв по дітях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути