четвер, 28 травня 2015 08:11

Вночі на Донбасі йшли бої, біля Березового лупили "Гради" - штаб

Вночі на Донбасі йшли бої, біля Березового лупили "Гради" - штаб
Фото: 112.ua

Вечір та ніч з 27 на 28 травня не відрізнялися від попередніх особливим спокоєм. Загарбники продовжували обстріли наших позицій на різних напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Майже весь вогонь своєї артилерії сучасні варвари зосередили на Донецькому напрямку, обстрілюючи Піски, Тарамчук, Березове та Мар'їнку. З гранатометів били по Опитному, Новотроїцькому та шахті Бутовка. З великокаліберних кулеметів - по Авдіївці.

Вночі в районі Березового відбулося бойове зіткнення з ДРГ противника. Там же злочинці застосували реактивну систему залпового вогню "Град".

На Луганському стріляли з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Оріховому, Жовтому, Щастю, Трьохізбенці, Болотяному.

На Артемівському – з мінометів бандити вели вогонь по Лозовому,Троїцькому та Новозванівці. Тут відбулося і бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника. Також відбувся бій і в районі Нелипівки. В обох випадках наші військові дали гідну відсіч загарбникам, які, не довго опиравшись, змушені були тікати.

На Маріупольському напрямку з 120-мм мінометів російсько-терористичні найманці гатили по Широкиному. А з 82-мм - по Миколаївці. Ніч в районі Маріуполя пройшла у напруженій тиші.

Зараз ви читаєте новину «Вночі на Донбасі йшли бої, біля Березового лупили "Гради" - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути