вівторок, 06 вересня 2011 14:24

"ВІП-аварія у Монако за участю української "мажорки" - піар-хід"
10

Аварія у Монте-Карло, винуватицею якої була донька голови державної служби зайнятості Володимира Галицького — 30-річна Маргарита Смілянська-Галицька, є звичайною піар-акцією.

Таке припущення зробила Юлія Міщенко, столичний піар-менеджер, під час розмови з кореспондентом Gazeta.ua.

"Раніше Маргариту Смілянську-Галицьку ніхто не знав, а тепер про неї гуде весь інтернет. Напрошується висновок, що аварія за її участю — це звичайний піар-хід", - сказала вона.

Маргарита Смілянська-Галицька народилася в Одесі. Вона брала участь у конкурсах "Міс Україна", "Краща модель світу" та "Королева світу". 2008-го Маргарита взяла собі псевдонім Рі і почала сольну кар'єру. Зараз вона живе в Москві, її продюсером є репер Серьога.

"Можливо, її продюсер вирішив, що дешевше розбити кілька застрахованих машин, ніж розорятися на кліпи. Така резонансна новина змусить людей шукати хоч якусь інформацію про Рі. Думаю, вже зараз більша частина користувачів інтернету знає про її існування", - додала Юлія Міщенко.

Також вона розповіла, що українські віпи з автомобільними аваріями не жартують.

"Наші віпи зазвичай з таким не жартують. Вони звикли не афішувати мерси, бентлі чи ягуари. Зазвичай, коли потрапляють у ДТП, то навпаки замовчують інформацію і намагаються якомога швидше залишити місце аварії. Бояться, щоб їм не почали приписувати статки", - наголосила Юлія Міщенко.

Зараз ви читаєте новину «"ВІП-аварія у Монако за участю української "мажорки" - піар-хід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути