вівторок, 15 листопада 2011 11:45

Винним у VIP-аварії на Хрещатику зроблять регулювальника?

Винним у VIP-аварії на Хрещатику зроблять регулювальника?

За найдорожче ДТП в цьому році на Хрещатику можуть покарати саме регулювальника. Так вважають колеги сержанта Дмитра Цилуйка, який з подвійним переломом ноги зараз лежить у лікарні.

Винним у VIP-ДТП можуть зробити потерпілого даішника.

"Не стануть зв'язуватися з крутими водіями", - розповів інспектор ДАІ Костянтин Х.

"Тепер стали говорити, що нібито йде розслідування і поки незрозуміло, кого зроблять винним. Слідчі начебто вважають, що наш Діма не переконався, що рух на Хрещатику зупинився, а вже дозволив проїзд з перпендикулярної вулиці Прорізної. А якщо ще встановлять, що "Bentley" рухався Хрещатиком зі швидкістю 60 км/год, як стверджує його господар, Діма буде винним", - зазначив даішник.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Машина нардепа з дівчиною за кермом опинилася в центрі великої ДТП

Регулювальник справді не може давати дозволяючий сигнал доти, поки не переконається, що це безпечно. Але "Bentley" нісся як куля - це бачили сотні свідків, є навіть відеозапис. Коли Цилуйко дозволив проїзд з Прорізної, "Bentley" навіть не було видно.

"У цій аварії замішані не тільки серйозні люди, але й гроші, - кажуть у ДАІ неофіційно. - Заради того, щоб не відшкодовувати мільйонний збиток за ремонт, можуть піти на все".

За словами Костянтина, весь колектив столичної ДАІ переживає за потерпілого сержанта і сподівається, що слідство таки покарає винних, а не шукатиме стрілочників. А тим часом 27-річний Дмитро Цилуйко як і раніше в госпіталі. Операція перенесена на понеділок. Втім, життю сержанта, за словами лікарів, нічого не загрожує.

Нагадаємо, у четвер, 10 листопада, в Києві на перехресті Хрещатика та Прорізної люксовий автомобіль Bentley Continental врізався в Mercedes CL500, збив інспектора і розбив ще 7 машин.

Зараз ви читаєте новину «Винним у VIP-аварії на Хрещатику зроблять регулювальника?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути