четвер, 08 вересня 2011 15:57

Вінничанин на полі загинув під колесами "КамАЗу"

Вінничанин на полі загинув під колесами "КамАЗу"

8 вересня о 14:00 в селі Вила Томашпільського району на Вінниччині поховали місцевого 53-річного Василя Короля. Той загинув під колесами КамАзу.

"Близько 10 години чоловік працював на полі цукрового заводу "Зелена долина", що у Томашполі. Після відвантаження цукрового буряка в вантажівці, відкрився борт, вдаривши по голові працівника заводу. 53-річний трубоукладчик, житель села Вила внаслідок удару потрапив під задні колеса вантажівки і в результаті отриманих травм помер на місці події", - повідомили в прес-центрі МНС Вінниччини.

"Працювати на цукровий завод Король пішов на сезон. Хоч він і не жив в селі,часто приїздив сюди до мами. Багато років тому переїхав в Томашпіль до жінки. Правда, вони так офіційно і не побралися. Чоловіком він не був поганим. І не те, щоб сильно активним. Не забіяка. Поговорити з ним можна було", - розповіла працівниця сільської ради.

Василя Короля поховали на сільському кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанин на полі загинув під колесами "КамАЗу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути