четвер, 22 грудня 2011 14:59

Вінничан хотіли нагодувати небезпечними тортами
5

У Вінниці на суму 30 тис грн утилізували прострочених тортів та рулетів місцеві правоохоронці.

"Отримали оперативну інформацію, що в одному з гаражів по вулиці Фрунзе незаконно маркують кондитерську продукцію. Виявилося, регіональний представник двох харківських та львівської кондитерських фабрик, дійсно займається протизаконною діяльністю. Найняв чотирьох робочих, ті встановлювали на упаковках нові дати виготовлення продукції. На тортах, кремових рулетах, тістечках, які надходили з даних кондитерських фабрик протягом 5-6 діб з моменту виготовлення. 32-річний чоловік ставив штамп, який свідчив про те, що даний кондитерський виріб був щойно виготовлений. Загалом термін придатності даної продукції становить 7 діб з моменту її виготовлення", - розповіла Ірина Добровольска з ЦГЗ міліції на Вінниччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський переніс харчове отруєння

Прострочені солодощі зловмисник планував найближчим часом збути у магазини міста. За висновком санітарно-епідеміологічної станції - продукція непридатна для споживання.

"За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 227 Кримінального кодексу України "Випуск або реалізація недоброякісної продукції", яка передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян", - повідомив начальник відділу боротьби з економічними злочинами УМВС України у Вінницькій області Сергій Бевзенко.

Зараз ви читаєте новину «Вінничан хотіли нагодувати небезпечними тортами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути