понеділок, 29 серпня 2011 20:55

Вибух газу в ужгородському кафе відправив двох до реанімації

Вибух газу в ужгородському кафе відправив двох до реанімації

В результаті вибуху газу поблизу ужгородського кафе в понеділок постраждали 3 людини, з них 2 доставлені в реанімаційне відділення у важкому стані і ще 1 - в опікове відділення, повідомляє прес-служба МНС.

За даними відомства, більш ніж за годину до вибуху - близько 16:00 - стався витік газу при проведенні земляних робіт на замовлення Закарпатської філії ВАТ "Обленерго".

"Після виявлення витоку газу до місця події була направлена аварійна бригада Закарпатгаз і один хід СДПЧ-1 м.Ужгород для охорони місця події і дій за призначенням", - йдеться в повідомленні.

Проте, о 17:07 стався вибух, в результаті якого було пошкоджено вікна та двері двоповерхового кафе "Шериф", після чого в цьому кафе почалася пожежа. В результаті пожежі бармен, жінка 1967 року народження, отримала 90% опіків тіла і зараз знаходиться в реанімаційному відділенні лікарні у важкому стані. Постраждали також два відвідувачі кафе. Один з них, 1976 року народження, отримав 45% опіків тіла і також був доставлений в реанімаційне відділення у важкому стані. Інший, 1974 року народження, отримав 30% опіків тіла і був доставлений в опікове відділення лікарні.

За даними МНС, рух на вулиці Анкудінова, де стався вибух, перекрито.

"Зараз залишки газу повністю вигоріли, пожежа ліквідована. Для цього залучалося 9 одиниць пожежно-рятувальної техніки і близько 50 осіб особового складу", - повідомляє прес-служба відомства.

Зараз ви читаєте новину «Вибух газу в ужгородському кафе відправив двох до реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути