четвер, 12 квітня 2012 14:41

Вбивства на Благовіщення у Сумах: місцеві підозрюють сатаністів

Вбивства на Благовіщення у Сумах: місцеві підозрюють сатаністів
У повішеного на газовій трубі у вітальні господаря були сплутані ззаду руки. Фото: obozrevatel.com

У резонансній загибелі сумської родини їх знайомі звинувачують сатаністів. Нагадаємо, 7 квітня о 16.10 у місті Сумах у квартирі по вулиці Курська місцевого жителя, 29-річного Євгена, правоохоронці виявили мертвими з колотими ранами двох хлопчиків 3-х та 2-х років. Сам власник квартири був повішений.

"Ніхто не вірить, що Женя це скоїв. – поділилася близька знайома родини Валентина. – Для Оксани це другий шлюб. Від першого у неї є десятирічна донька Полінка. З Женею зійшлися зо п'ять років тому. Він дуже хотів дитину. Оксана спочатку родила одного хлопчика. Потім так вийшло, що завагітніла вдруге. Вирішили, що будуть виховувати усіх трьох. Жили в однокімнатній квартирі. Женя їздив на заробітки до Росії. Родина складала гроші на приватний будинок. І Женя, і Ксюша – нормальні обоє люди. У них була дуже хороша родина. Не сварилися, спиртним не зловживали, у дітках душі не чаяли. Женя й Полінку вважав своєю дитиною. Ніколи не робив різниці між своїми дітьми й не своїми. Ніхто з знайомих не вірить, що він міг таке зробити".

Валентина відзначила, що міліції простіше за все списати цей випадок на самогубство, аби нічого не розслідувати та швидко закрити справу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумчанин шилом заколов двох дітей, потім повісився сам

"Рідні Жені та Оксани думають, що це справа рук сатаністів. – поділилася жінка. - Вбивство відбулося на велике церковне свято - Благовіщення. Дітям шилом фактично проткнули серця. Це точно якийсь ритуал жертвоприношення – не інакше".

У повішеного на газовій трубі у вітальні господаря були сплутані ззаду руки. У міліції переконують, що висновки поспішні і справа рук сатаністів – лише чутки.

"Самогубці, котрі збираються повішатися, інколи заплутують собі ззаду руки, щоб не спрацював інстинкт самозбереження і не почати чіплятися за мотузку. Зараз ще рано говорити – тільки йде слідство. Ми все вияснимо. Повідомимо – чи було це самогубство чи ні. Ми розглядаємо дві основні версії – самогубство та вбивство", - розказали у міліції.

Як повідомлялось раніше, попередньо встановлено, що чоловік шилом убив своїх дітей, після чого покінчив життя самогубством. Мати у цей час вийшла на ринок за продуктами, а її старша донька від першого шлюбу перебувала у бабусі.

Зараз ви читаєте новину «Вбивства на Благовіщення у Сумах: місцеві підозрюють сатаністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути