понеділок, 22 вересня 2014 12:59

Вбивцю закатованої львів'янки міліція знайшла через соцмережі

Вбивцю закатованої львів'янки міліція знайшла через соцмережі
Фото: kriminal.tv

Виявити підозрюваного у вбивстві 25-річної львів'янки, тіло якої 17 вересня вранці знайшли на вул. Мазепи, вдалося через соцмережі. Правоохоронці з'ясували, з ким вона востаннє спілкувалася і викликали чоловіка на допит.

Про це у понеділок, 22 вересня, під час прес-конференції розповів начальник управління карного розшуку у Львівській області Микола Гладюк.

"Після того, як встановили особу, почали проводити розмови з її родичами та близькими, а також дивитися у соцмережах, з ким вона востаннє спілкувалася. Оперативним шляхом була здобута інформація про особу. Ми вийшли на чоловіка, який вже був раніше судимий. Він спочатку ховався. Коли ми встановили місце його знаходження, то він одразу давав покази нібито її не бачив, не знає, і в той день з нею не спілкувався", – зазначив він.

Пізніше оперативники встановили причетність 23-річного львів'янина до вбивства, яке він скоїв у своєму ж помешканні, куди запросив дівчину для певних розмов. Яких саме розмов, правоохоронці наразі не повідомляють.

За словами Гладюка, це підтверджують і сусіди, які бачили, що дійсно така молода дівчина заходила. Під час огляду помешкання правоохоронці виявили докази, що підтверджують його вину – сліди крові у квартирі та під'їзді будинку.

"Жінка загинула від досить сильного удару по голові та пролому кісток черепа. Її били по голові. Крім того, були ушкодження інших частин тіла", – уточнив головний оперативник Львівщини.

Наразі слідчі не розголошують мотивів злочину, бо слідство ще триває, хоча підозрюваного вже затримали та тримають у слідчому ізоляторі.

Як повідомлялось, 17 вересня о 7:20 у Львові на вул. Мазепи виявили тіло молодої жінки. У загиблої були зв'язані руки, на тілі виявлено сліди побиття. Менше ніж за добу працівники міліції "за гарячими слідами" встановили особу чоловіка, якого підозрюють скоєнні вбивства, та затримали його.

Зазначимо, що від 1 січня цього року на Львівщині зареєстровано 46 вбивств, шість із них досі залишається не розкритими. У двох із шести є перспектива до розкриття.

Зараз ви читаєте новину «Вбивцю закатованої львів'янки міліція знайшла через соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути