понеділок, 16 липня 2012 09:09

Вагітна луганчанка торгувала наркотиками

Вагітна луганчанка торгувала наркотиками
Жінка займалася незаконним "бізнесом" у присутності своїх неповнолітніх дітей. Фото: ucl.ac.uk

У Кіровську на Луганщині співробітниками міліції була затримана 27-річна жінка, яка організувала в своєму будинку "бізнес" по збуту марихуани. Не зупиняло її навіть те, що вона є матір'ю трьох неповнолітніх дітей, і як з'ясувалося в ході слідства ще й чекає на четверту дитину. Про це пише УНН .

Ще наприкінці червня працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Кіровського міського відділу оперативним шляхом була отримана інформація про те, що в одному з будинків приватного сектору молода жінка займається продажем марихуани. У ході перевірки ця інформація підтвердилась. Збувальниця була затримана правоохоронцями, як то кажуть, "на гарячому" – в момент продажу "зілля". Як з'ясувалося пізніше, кіровчанка ніде не працює, проживає разом із чоловіком і трьома неповнолітніми дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наркоторговців обстрілювали з броньовиків

Будучи переконаною в "корисності" наркотичної трави й чекаючи на четверту дитину, жінка займалася незаконним "бізнесом" у присутності своїх неповнолітніх дітей.

Зараз у відношенні двадцятисемирічної збувальниці наркотиків порушено кримінальну справу за ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3-х до 12 років.

 

Зараз ви читаєте новину «Вагітна луганчанка торгувала наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути