пʼятниця, 20 вересня 2013 13:31

В яму на Подільському узвозі вмістилась вантажівка щебеню
6

Сьогодні о 6:30 на Подільському узвозі автомобіль провалився у величезну яму посеред дороги. Позашляховик "Рено" рухався у сторону вулиці Фрунзе по реверсній смузі, коли перед ним провалилась бруківка навколо колектора. Авто з'їхало передніми колесами до ями та зависло.

За кермом була киянка Ганна Демидова. Її забрали до лікарні. За годину комунальники перекрили дорогу, автомобіль забрав евакуатор. У нього пошкоджений бампер та передня вісь. Виник велетенський затор — авто заблокувало дві смуги руху.

Об 11:00 підйом на узвіз перекритий Державтоінспекцією. Яму засипають щебенем та піском шестеро комунальників. Поверх засипають дрібним асфальтом. Навколо неї кілька тракторів, вантажівка та каток.

"Яма мала метрів три глибини. Помістився туди цілий причеп суміші піску і щебеню. Провалився колектор, його вже років 20 ніхто не ремонтував. Дощ, який в Києві вже другий тиждень падає, підмив навколо нього. Що з дівчиною не знаю, ніби в лікарні", - каже один з робітників.

За годину рух на підйом відкривають по одній з смуг. Комунальники залишаються перебирати бруківку та ладнають її на місце. Щоб відновити рух вулицею їм знадобилось чотири години.

Дощ у столиці спричинив кілька підтоплень території та обвалів асфальту. На Поштовій площі вода залила нову транспортну розв'язку, а у Голосіївському районі по вулиці Красилівськів провалився асфальт.

Автор: Фото: Андрій Жигайло
 

 

Автор: Фото: Андрій Жигайло
 

 

Автор: Фото: Андрій Жигайло
 

 

Автор: Фото: Андрій Жигайло
 

 

Автор: Фото: Андрій Жигайло
 

 

Автор: Фото: Андрій Жигайло
 

Зараз ви читаєте новину «В яму на Подільському узвозі вмістилась вантажівка щебеню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути