неділя, 28 лютого 2016 17:20

"В якому автомобілі? Я пішохід, б..н!" – в Ужгороді механік тікав від поліції на чужому позашляховику

"В якому автомобілі? Я пішохід, б..н!" – в Ужгороді механік тікав від поліції на чужому позашляховику
Скрін з відео Віталія Глагола

В ніч на 28 лютого о пів на третю ночі поліція влаштувала погоню за п'яним водієм. Чоловік відмовився зупинитися на вимогу правоохоронців, протаранив їхнє авто, намагався втекти, але його спіймали.

"Втікач на позашляховику намагався відірватись від копів заїхавши у двори поблизу "П'яного базару". Виїзд із дворів (навпроти ресторану "Рубін") патрульні перегородили службовим автомобілем. Водій позашляховика зупинятись не збирався і протаранив авто копів. Після удару в поліцейський "Prius" кинувся навтьоки, але був затриманий патрульними.

За моїми даними, чоловік був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Поліцейський "Драгер" показав аж 2,2 проміле. Водієм виявився ужгородський автомеханік Томаш Балога, який без відома власника взяв покататися позашляховик, що був у нього на ремонті", – повідомляє у Facebook журналіст Віталій Глагола.

На порушника склали одразу 5 протоколів: керування авто у стані алкогольного сп'яніння, невиконання вимог про зупинку, кермування автомобілем без посвідчення водія, техпаспорта, страховки, злісна непокора працівникам поліції.

Зараз ви читаєте новину «"В якому автомобілі? Я пішохід, б..н!" – в Ужгороді механік тікав від поліції на чужому позашляховику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути