пʼятниця, 03 червня 2016 03:49

В США за добу розбилися одразу два винищувачі

В США за добу розбилися одразу два винищувачі
magmens.com

Протягом доби розбилися одразу два винищувачі у різних штатах США: F/A-18 Hornet і F-16. Обидва літаки входили до складу пілотажних груп.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Винищувач-бомбардувальник F/A-18 Hornet пілотажної групи Blue Angels зазнав аварії в штаті Теннесі. Blue Angels готувалися до показових виступів 4-5 червня. В результаті авіакатастрофи пілот загинув.

"Пілот винищувача F/A-18 Hornet групи "Сині янголи" американських ВМС загинув у четвер після катастрофи літака в центральній частині штату Теннессі", – повідомив речник ВМС США.

За офіційною інформацією, літак зазнав катастрофи одразу після зльоту за межами аеродрому. Як зазначили свідки, внаслідок падіння винищувач вибухнув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поблизу кордонів Латвії зафіксували 4 військові літаки РФ

Цього ж дня у США сталася інша авіакатастрофа. Реактивний літак F16 пілотажної групи Thunderbird розбився неподалік міста Колорадо-Спрінгс у штаті Колорадо. Інцидент стався одразу після вручення дипломів випускникам Академії Військово-повітряних сил, де виступав президент Обама. У момент падіння літака Обама фотографувався зі студентами. Пілот встиг катапультуватися і не постраждав. Жертв і руйнувань в результаті події немає. Президент США подякував пілоту і висловив полегшення, що той серйозно не постраждав.

Нагадаємо, нещодавно Ердоган пояснив, чому Туреччина збила російський військовий літак.

Зараз ви читаєте новину «В США за добу розбилися одразу два винищувачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути