четвер, 07 лютого 2013 16:57

В Одесі охоронці викрали і катували людину

В Одесі охоронці викрали і катували людину
Фото: www.liveinternet.ru

Охоронці одного з розважальних закладів Одеси вирішили з'ясувати стосунки з колегою за допомогою скотчу та наручників. Завдяки оперативним і злагодженим діям співробітників міліції підозрювані в скоєнні злочину, який кваліфікується як незаконне позбавлення волі людини, були затримані за лічені хвилини.

"До чергової частини Шевченківського відділу міліції Одеси о 18.20 надійшло повідомлення про те, що в одному з розважальних закладів в районі Великого Фонтану утримують заручника, – розповів в.о. начальника відділення міліції "Аркадія" Максим Лужанський. – Туди негайно був направлений наряд патрульної служби, який затримав трьох осіб, коли ті сідали в автомобіль. Ще два чоловіка, які знаходилися в приміщенні, були затримані співробітниками відділення міліції".

Як з'ясувалося, конфлікт між охоронцями виник через нібито викрадені телевізори, в крадіжці яких працівники охорони запідозрили свого колегу. Щоб "не виносити сміття з хати", вони вирішили самі розібратися з чоловіком. Запросили його начебто для розмови і відправилися з ним у клуб, який охороняли. У підсобному приміщенні закладу пов'язали колегу скотчем, на руки наділи наручники, і почали "бесіду". В якийся момент зловмисники відволіклися і залишили зв'язаного чоловіка наодинці. Скориставшись цією нагодою, він зумів відкрити двері, дійти до сусіднього закладу та попросити його працівників викликати міліцію.

Від наручників потерпілого звільнили правоохоронці, які прибули за викликом.

Що стосується майна, через яке виник конфлікт, то з цього приводу в правоохоронні органи із заявою ніхто не звертався.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). За скоєння даного злочину передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, повідомила прес-служба Одеського міського управління міліції.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі охоронці викрали і катували людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути