пʼятниця, 07 червня 2013 12:08

У Криму зупинили "Жигулі" з мінометом у багажнику

В Криму співробітникам карного розшуку надійшла оперативна інформація про те, що житель Білогірського району збирається перевозити стару зброю. 4 червня автомобіль, за кермом якого перебував 46-річний житель одного з сіл Білогірського району, був зупинений співробітниками ДАІ. У багажнику ВАЗу правоохоронці виявили міномет Великої Вітчизняної війни.

Автор: Фото: УМВС
 

Чоловік пояснив, що зброю він знайшов близько тижня тому в лісі, в районі села Красноселівка Білогірського району. Знахідка виявилася старого зразка, і він вирішив залишити її собі, щоб відновити і відреставрувати.

Даний факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, визначена кваліфікації за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років, повідомив СЗГ ГУМВС України в АР Крим.

Зараз ви читаєте новину «У Криму зупинили "Жигулі" з мінометом у багажнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути