середа, 26 листопада 2014 16:24

В Криму через брак електрики почали відключати світло

В Криму через брак електрики почали відключати світло
Фото: www.informator.su

В анексованому Керчі в середу 26 листопада знеструмлені кілька спальних мікрорайонів. Компанія Крименерго повідомляє про можливі аварійні відключення і в інших містах Криму.

За інформацією прес-служби компанії, застосовані графіки аварійних відключень через загального дефіциту енергопотужностей, пише Крим.Реалії.

"26 листопада в 11:42 диспетчер Крименерго повідомив про мінімізацію передачі електроенергії на Кримський півострів через дефіцит енергопотужностей в об'єднаній енергетичній системі", - зазначили в прес-службі.

Підприємство "Укренерго" тимчасово відключило дві з чотирьох високовольтних ліній, за якими забезпечується енергопостачання Криму. У компанії повідомили про стан деяких повітряних високовольтних ліній, які подають електроенергію в Крим.

"Високовольтна лінія 330 кВ Каховка - Островська з 17.11.2014 виведена в ремонт компанією НЕК Укренерго; лінія 330 кВ Мелітополь - Джанкой з 26.11.2014 відключена компанією НЕК Укренерго; високовольтна лінія 220 кВ Каховка - Титан з 26.11.2014 відключена компанією НЕК Укренерго; високовольтна лінія 330 кВ Каховка - Джанкой залишається в роботі, саме по ній зараз здійснюється електроживлення Криму", - йдеться в повідомленні.

У компанії відзначили, що як тільки ДТЕК Крименерго отримає команду від ГУП Крименерго про повне скасування графіка аварійних відключень, буде застосований звичайний режим енергопостачання споживачів.

Зараз ви читаєте новину «В Криму через брак електрики почали відключати світло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути