понеділок, 26 серпня 2013 14:57

У Китаї подружжя закрило свого сина у кам'яній клітці і 30 років не випускало на волю
8

У Китаї сімейна пара 30 років тримала свою дитину в кам'яній клітці. Про це повідомляє The Mirror.

Дун Хая батьки посадили в кам'яну клітку розміром в п'ять квадратних метрів. Там його замкнули у віці 16 років, коли у нього почалися психологічні проблеми, пов'язані з підлітковим періодом. В даний час йому 46 років, а тоді його мати і батько злякалися, що він може становити небезпеку для оточуючих.

За словами батьків, вони зверталися до багатьох лікувальних установ, але ніде їм не могли допомогти. За рік нескінченного відвідування лікарів сім'я витратила практично всі свої заощадження і була змушена зупинитися.Тоді Дун Ватоу і його дружина Сяо Хун побудували тісне кам'яне "житло" в своєму саду в міському окрузі Лунхай провінції Фуцзянь і в 1983 році ув'язнили в нього свого сина. Як вони стверджують, це було найважче рішення в їхньому житті.

Протягом 30 років людина жодного разу не виходила зі своєї кам'яної клітки. Їжу йому передавали через невеликий отвір в стін. Через нього ж батько совком, закріпленим на довгій бамбуковій палиці, підбирав відходи життєдіяльності сина, зазначає The Daily Mail. Мати мила і його, і підлогу кімнати струменем води зі шланга, який знову ж просовувала у віконце.

Кілька років тому влада відібрала у родини землю з метою будівництва на ній об'єктів нерухомості, і подружжя втратило основне джерело існування. З тих пір вони перебиваються випадковими заробітками - на одній з робіт Дуна Ватоу торік побили, коли він виконував обов'язки сторожа, з тих пір він не може займатися важкою працею. Подружжю вже під 70 років, і вони дуже турбуються про те, що буде з їх сином, коли вони помруть.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї подружжя закрило свого сина у кам'яній клітці і 30 років не випускало на волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути