Ексклюзиви
середа, 08 травня 2013 19:08

У США чоловік 10 років тримав у полоні трьох жінок

Поліція в США виявила в одному з будинків міста Клівленд в штаті Огайо трьох жінок, які зникли безвісти близько десяти років тому ще в підлітковому віці, повідомили вчора "РИА Новости" з посиланням на телеканал CBS.

Автор: Фото: AFP
 

Будинок, в якому в понеділок були виявлені жінки, знаходився всього в декількох кілометрах від того місця, де востаннє бачили зниклих безвісти.

За даними телеканалу, 16-річна Аманда Беррі зникла 21 квітня 2003 року. У цей день вона зателефонувала сестрі і сказала, що її підвезуть до будинку від ресторану "Burger King", де працювала дівчина. Рік по тому в цьому ж районі Клівленда пропала 14-річна Джина Дехесус, яка поверталася зі школи додому. Мішель Найт, якій зараз 32 роки, пропала безвісти 12 років тому.

Автор: Фото: Reuters
 

Агентство Associated Press повідомляє, що розкрити таємницю десятирічної давності допоміг один з місцевих жителів. Він, почувши крики, зайшов у будинок і виявив там жінок.

"Я почув крики і побачив дівчину, яка, як божевільна, намагалася вибратися з дому... Я підійшов до ганку, і вона сказала: "Допоможіть мені вибратися, я провела тут дуже багато часу", - розповів сусід викрадених Чарльз Рамсі. За його словами , він допоміг жінці вибратися з-за зачинених вхідних дверей назовні, на руках у неї була маленька дівчинка. Дівчинка шести років виявилася донькою Аманди Беррі.

Аманда скористалася телефоном, щоб зателефонувати за номером 911. Американські телеканали поширили розшифровку дзвінка на телефон служби порятунку: "Я - Аманда Беррі, мене викрали, я була зникла безвісти протягом 10 років... Я тепер вільна". Жінка плакала.

Всі три жінки були госпіталізовані, їхній фізичний стан оцінюється як нормальний.

У справі про викрадення жінок всього були заарештовані три брати Кастро: 50-річний Оніл, 52-річний Аріель і 54-річний Педро. Будинок належить Аріелю.

Автор: Фото: telegraph.co.uk
 

Як повідомляє "The Telegraph" з посиланням на репортера Кевіна Фрімана, який працює на Fox News, у полоны могла знаходиться четверта жінка.

"Букви "R. I. P" - Rest in Peace ("Спочивай з миром") - надряпані на стіні в підвалі і є жіноче ім'я, яке змусить вас думати, що ще одна жінка була там деякий час", - розповів Фріман в інтерв'ю одному з американських телеканалів.

Він додав: "Кажуть також, що одна з дівчат, розповіла слідчим, що ця жінка була з ними якийсь час, а потім в один прекрасний день вона прокинулася і дівчини більше не було там".

Сьогодні стало відомо, що заарештовані за викрадення трьох жінок, утримуючи своїх полонянок, заковували їх в ланцюги або прив'язували мотузками; їм лише зрідка дозволяли виходити з приміщення на задній двір. Про це заявив голова поліції міста Майкл Макграт.

Зараз ви читаєте новину «У США чоловік 10 років тримав у полоні трьох жінок ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути